Închide meniul

EXCLUSIV | Gigi Becali a găsit atacantul perfect pentru România: ”Facem ca la FCSB!” Ce jucători nu ar trebui să lipsească de la națională

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 1 aprilie 2021, 11:40

EXCLUSIV | Gigi Becali a găsit atacantul perfect pentru România: ”Facem ca la FCSB!” Ce jucători nu ar trebui să lipsească de la națională

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali este finanțatorul celor de la FCSB

Becali îl sfătuiește pe selecționer să meargă pe sistemul ales de FCSB și să joace cu Florin Tănase vârf fals. Patronul roș-albaștrilor consideră că Moruțan, Man, Mihăilă, Olaru, Tănase, Cicâldău, Ciobanu și Șut nu au voie să lipsească de la națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce Keșeru? Nu avem atacanți, iar dacă Pușcaș nu-și revine, îl băgăm pe Tănase vârf fals. Facem ca la FCSB. Ce contează cine e sau nu. Important e să ne calificăm. Îl avem pe Șut, cel mai bun închizător. Avem Cicâldău, îl avem pe Ciobanu care vine din urmă. Avem marfă de calitate. 

Eu nu am nevoie să iei de la mine, dar trebuie să ții cont că este o relație de joc. Moruțan – Man, relație de joc, Olaru – Tănase, relație de joc. Nu are cum să lipsească Mihăilă, este valoare mare”, a declarat Gigi Becali pentru AS.ro.

Gigi Becali are încredere în noua generație de la națională

Finanțatorul FCSB consideră că nu jucătorii sunt problema la echipa națională și are încredere în noua generație de tricolori.

Eu zic că noi avem echipă să batem Germania și să fim pe primul loc. Noi avem jucători de putem să câștigăm toate meciurile. Eu nu zic de nimeni. 

Reclamă

Eu zic că noi avem echipă bună. Cum să-i lași pe Olaru și Moruțan la tineret, noi trebuie să calificăm echipa națională. Eu spun doar că noi avem marfă”, a mai spus Becali.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și