Închide meniul

EXCLUSIV | Gigi Becali a găsit atacantul perfect pentru România: ”Facem ca la FCSB!” Ce jucători nu ar trebui să lipsească de la națională

Silviu Corneanu Publicat: 1 aprilie 2021, 11:40

Reclamă
EXCLUSIV | Gigi Becali a găsit atacantul perfect pentru România: ”Facem ca la FCSB!” Ce jucători nu ar trebui să lipsească de la națională

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali este finanțatorul celor de la FCSB

Becali îl sfătuiește pe selecționer să meargă pe sistemul ales de FCSB și să joace cu Florin Tănase vârf fals. Patronul roș-albaștrilor consideră că Moruțan, Man, Mihăilă, Olaru, Tănase, Cicâldău, Ciobanu și Șut nu au voie să lipsească de la națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce Keșeru? Nu avem atacanți, iar dacă Pușcaș nu-și revine, îl băgăm pe Tănase vârf fals. Facem ca la FCSB. Ce contează cine e sau nu. Important e să ne calificăm. Îl avem pe Șut, cel mai bun închizător. Avem Cicâldău, îl avem pe Ciobanu care vine din urmă. Avem marfă de calitate. 

Eu nu am nevoie să iei de la mine, dar trebuie să ții cont că este o relație de joc. Moruțan – Man, relație de joc, Olaru – Tănase, relație de joc. Nu are cum să lipsească Mihăilă, este valoare mare”, a declarat Gigi Becali pentru AS.ro.

Gigi Becali are încredere în noua generație de la națională

Finanțatorul FCSB consideră că nu jucătorii sunt problema la echipa națională și are încredere în noua generație de tricolori.

Eu zic că noi avem echipă să batem Germania și să fim pe primul loc. Noi avem jucători de putem să câștigăm toate meciurile. Eu nu zic de nimeni. 

Reclamă

Eu zic că noi avem echipă bună. Cum să-i lași pe Olaru și Moruțan la tineret, noi trebuie să calificăm echipa națională. Eu spun doar că noi avem marfă”, a mai spus Becali.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:48 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională Vezi toate știrile
Citește și