Închide meniul

EXCLUSIV | Şefii pun presiune pe Mirel Rădoi înaintea preliminariilor CM 2022! "E o normalitate să câştigi cu Islanda în campania asta"

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 8 decembrie 2020, 14:42

EXCLUSIV | Şefii pun presiune pe Mirel Rădoi înaintea preliminariilor CM 2022! "E o normalitate să câştigi cu Islanda în campania asta"

Mirel Rădoi, în timpul unui meci

Profimedia

România şi-a aflat adversarele pe care le va întâlni în preliminariile CM 2022, care va avea loc în Qatar. Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, este mulţumit de tragerea la sorţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoichiţă: "O normalitate să câştigi cu Islanda în campania asta"

"Eu zic că am cazut bine. Avem şanse reale la locul 2. Trebuie să câştigăm meciurile cu echipele de sub noi. 

Cu Germania vom vedea ce facem. Cu celelalte cred că noi suntem favoriţi. Chiar şi cu Islanda eu îmi permit să spun că noi suntem favoriţi. A fost o întâmplare nefericită, consider eu, cu Islanda", a spus Mihai Stoichiţă, în exclusivitate pentru AS.ro.

Directorul tehnic al FRF nu concepe un nou eşec în faţa Islandei, care ne-a învins cu 2-1, în semifinalele barajului de calificare la EURO 2020.

"-E momentul revanşei? 
-Eu nu o tratez ca pe o revanşă. Tratez ca pe o normalitate să câştigi cu Islanda în campania asta"
, i-a transmis Stoichiţă lui Rădoi.

Reclamă

Mihai Stoichiţă, despre adversarii României: "Sunt studiaţi deja de Mirel Rădoi" 

După ce a renunţat la gândul de a demisiona, Rădoi ştie deja totul despre viitorii adversari cu care se va lupta pentru calificarea la Mondial, lucru pe care România nu l-a mai reuşit din 1998.

"Armenia e o echipă care e accesibilă, la fel şi Liechtenstein. Necunoscuta e Macedonia de Nord, dar o să îi vedem.

Sunt studiaţi deja de Mirel. Avem toate datele, sper să nu avem surprize nici cu ei. De Germania vorbim în momentul când o să jucăm cu ei. Acum  este favorită netă", a mai spus Mihai Stoichiţă.

Reclamă 4 / 0/3

"Dacă nici cu grupa asta nu suntem multumiţi, să ne reorientăm la tenis cu piciorul"

Fostul internaţional, Marcel Răducanu, a vorbit şi el despre grupa României în stilul caracteristic.

"Dacă nici acum nu suntem multumiţi cu grupa asta, cine am fi vrut să vină? Să vină San Marino sau Gibraltar în locul Islandei? Dacă nici cu grupa asta nu suntem multumiţi, atunci zic să ne reorientăm la tenis cu piciorul sau eu ştiu la altceva, la futsal", a spus Marcel Răducanu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Selecţionerul Germaniei nu s-a ascuns şi a recunoscut că Germania este marea favorită pentru primul loc, singurul care asigură o calificare directă la turneul final.

"Este o grupă în general interesantă. Obiectivul nostru este să câştigăm grupa şi suntem favoriţi. România este o echipă tânără, cu jucători care au jucat semifinala la Euro Under 21, cu Germania"a spus Low, citat de EFE.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit Vezi toate știrile
Citește și