Închide meniul

„Fani care au fost dezamăgiţi de echipa naţională”. Câţi elveţieni vin pe Arena Naţională pentru meciul cu România

Alex Masgras Publicat: 21 noiembrie 2023, 13:41

Reclamă
„Fani care au fost dezamăgiţi de echipa naţională. Câţi elveţieni vin pe Arena Naţională pentru meciul cu România

Câţi elveţieni vin pe Arena Naţională pentru meciul cu România

Jucătorii Elveţiei, la finalul meciului cu Kosovo / Profimedia

„Fani care au fost dezamăgiţi de echipa naţională”. S-a aflat câţi elveţieni vin pe Arena Naţională pentru meciul cu România. „Tricolorii” încheie campania de calificare pe teren propriu cu Elveţia. Naţionala lui Murat Yakin nu a impresionat în aceste preliminarii, iar fanii sunt dezamăgiţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România – Elveţia, meciul care va decide echipa care va termina pe primul loc grupa de calificare, va fi la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

„Fani care au fost dezamăgiţi de echipa naţională”. Câţi elveţieni vin pe Arena Naţională pentru meciul cu România

În ziua meciului dintre România şi Elveţia, presa elveţiană a anunţat că oaspeţii vor fi susţinuţi de 650 de fani pe Arena Naţională. Elveţienii au mai scris că este vorba despre 650 de fani loiali, care vin în continuare să susţină echipa, în ciuda dezamăgirilor din ultima perioadă:

„650 de fani loiali care au făcut deplasarea la București. Fani care au fost dezamăgiți de echipa națională iar și iar. Opiniile nu sunt pozitive de luni bune”, au scris elveţienii de la blick.ch.

Cei 650 de fani elveţieni vor avea o misiune imposibilă la meciul cu România. Arena Naţională va fi plină, fiind aşteptaţi peste 50.000 de români pe cel mai mare stadion al ţării pentru a sărbători calificarea la EURO 2024.

Reclamă

Echipa probabilă a României pentru meciul cu Elveţia:

România – Elveția LIVE VIDEO | Mircea Lucescu știe ce trebuie să facă tricolorii pe Arena Națională

Mircea Lucescu a vorbit despre ultimul meci al României din această campanie de calificare. Jucătorii lui Edi Iordănescu vor juca în faţa unui stadion plin, în faţa Elveţiei, pentru a îşi primul loc al grupei. În acest moment România este lider, având două puncte peste Elveţia.

Fostul selecţioner consideră că meciul de marţi seară de pe Arena Naţională este un test foarte bun pentru „tricolori”, pentru a vedea şi cum evoluăm împotriva unei echipe bune. Partida cu Elveţia este sold-out şi este de aşteptat ca cei peste 50.000 de fani să facă o atmosferă de vis:

Reclamă 4 / 0/3

„Două lucruri: să nu pierdem, ca să ne asigurăm locul 1 și astfel prezența în a doua urnă valorică la tragerea la sorți, și, doi, să vedem cum știm să jucăm împotriva unei echipe bune și atunci când nu avem neapărat o presiune de a fi sau nu la un turneu final”, a declarat Mircea Lucescu, potrivit gsp.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu – Amir Hossein Hodaei e acum LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și