Închide meniul

România – Elveția LIVE VIDEO | Mircea Lucescu știe ce trebuie să facă tricolorii pe Arena Națională: „Sunt două lucruri”

Alex Masgras Publicat: 21 noiembrie 2023, 8:36

Reclamă
România – Elveția LIVE VIDEO | Mircea Lucescu știe ce trebuie să facă tricolorii pe Arena Națională: „Sunt două lucruri

România - Elveția LIVE VIDEO | Mircea Lucescu știe ce trebuie să facă tricolorii pe Arena Națională

Mircea Lucescu, în timpul unui meci / Profimedia

România – Elveția LIVE VIDEO | Mircea Lucescu știe ce trebuie să facă tricolorii pe Arena Națională. Echipa lui Edi Iordănescu a obținut calificarea la EURO 2024 și se pregătește pentru ultimul meci al preliminariilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România – Elveția, meciul care va decide echipa de pe locul 1 al grupei, este marți, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

România – Elveția LIVE VIDEO | Mircea Lucescu știe ce trebuie să facă tricolorii pe Arena Națională

Mircea Lucescu a vorbit despre ultimul meci al României din această campanie de calificare. Jucătorii lui Edi Iordănescu vor juca în faţa unui stadion plin, în faţa Elveţiei, pentru a îşi primul loc al grupei. În acest moment România este lider, având două puncte peste Elveţia.

Fostul selecţioner consideră că meciul de marţi seară de pe Arena Naţională este un test foarte bun pentru „tricolori”, pentru a vedea şi cum evoluăm împotriva unei echipe bune. Partida cu Elveţia este sold-out şi este de aşteptat ca cei peste 50.000 de fani să facă o atmosferă de vis:

„Două lucruri: să nu pierdem, ca să ne asigurăm locul 1 și astfel prezența în a doua urnă valorică la tragerea la sorți, și, doi, să vedem cum știm să jucăm împotriva unei echipe bune și atunci când nu avem neapărat o presiune de a fi sau nu la un turneu final”, a declarat Mircea Lucescu, potrivit gsp.ro.

Reclamă

Mircea Lucescu, verdict după ce România s-a calificat la EURO 2024

Mircea Lucescu a dat un prim verdict după ce România s-a calificat la EURO 2024. Lucescu a spus că era obligatoriu ca România să se califice la Campionatul European din Germania.

„Am primit calificarea cu foarte multă bucurie şi foarte multă satisfacţie. Noi cred că am făcut o greşeală când am folosit tineri, când i-am folosit la echipa naţională. Nu se poate face performanţă la echipa naţională doar cu tineri. Este o calificare importantă pentru fotbalul românesc. Merită felicitări, eu sper ca această calificare să ducă la un nucleu de jucători.

Mâine trebuie să joace cu zâmbetul pe buze. De acum încolo ei trebuie să pună la baza evoluţiei lor jocul. Doar jocul îi poate duce mai departe. Îl felicit de Edi iordănescu. A selecţionat ceea ce a avut la dispoziţie. Că a păstrat un nucleu de jucători, a fosrt inspirat. Nu poţi să faci performanţă dacă schimbi jucători. A simţit pulsul jocului şi calitatea jocului. În grupa asta era obligatorie calificarea. Dacă o rata, cariera lui la nivelul acesta se termina„, a spus Mircea Lucescu la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și