Închide meniul
EXCLUSIV

Israel – România se joacă la Budapesta! Răsturnare incredibilă de situaţie în privinţa partidei cruciale pentru calificare

Bogdan Stănescu Publicat: 26 octombrie 2023, 20:50

Reclamă
Israel – România se joacă la Budapesta! Răsturnare incredibilă de situaţie în privinţa partidei cruciale pentru calificare

Israel - România se joacă la Budapesta!

Imagine din România - Israel / Profimedia Images

Israel – România se joacă la Budapesta! Răsturnare incredibilă de situaţie în privinţa „finalei” pentru calificare din grupa I de calificare pentru EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit informaţiilor AntenaSport, mâine se va anunţa oficial că meciul Israel – România se va juca la Budapesta.

Israel – România se joacă la Budapesta!

UPDATE 21:00: Federaţia Israeliană a anunţat oficial în seara zilei de joi că meciurile cu Elveţia şi România se vor juca, cel mai probabil, la Budapesta.

Astăzi a apărut informaţia, în presa din Israel, că au intervenit probleme în privinţa desfăşurării meciului Israel – România în Cipru.

Postul TV Sport 5 informa că federația de la Tel Aviv ar fi tentată să joace meciul Israel – România la Budapesta.

Reclamă

Există posibilitatea ca naționala Israelului să nu poată fi gazdă în Cipru”, a scris One. Potrivit publicaţiei citate, federaţia de la Tel Aviv nu a primit încă aprobările pentru ca meciurile cu Elveţia şi România să se joace la Nicosia. Ieri One scria că mai e nevoie doar de acordul federaţiei din Cipru, care este doar o formalitate.

AntenaSport a anunţat în exclusivitate că Israel a făcut cerere să joace la Nicosia meciurile cu Elveţia şi România

AntenaSport a anunţat, în exclusivitate, marţi că Israelul a făcut cerere oficială să dispute meciurile cu Elveţia şi România la Nicosia. Anterior, am anunţat că Israel avea două variante pentru meciurile respective: fie se disputau în Cipru, fie deloc.

România se află momentan pe primul loc în grupa I de calificare la EURO 2024. Naţionala noastră are 16 puncte obţinute în 8 partide, cu unul mai mult decât Elveţia. Elveţienii au însă un meci mai puţin disputat.

Reclamă 4 / 0/3

Israel e pe locul 3 în grupă, cu 11 puncte obţinute în 6 partide. Lupta pentru primele două locuri în grupă se va da între România, Elveţia şi Israel. Primele două locuri obţin calificarea direct la EURO 2024, care va avea loc în Germania.

Programul Israelului în preliminariile EURO 2024 în luna noiembrie

  • Kosovo – Israel (12 noiembrie)
  • Israel – Elveția (15 noiembrie)
  • Israel – România (18 noiembrie)
  • Andorra – Israel (21 noiembrie)

Interes uriaş pentru România – Elveţia, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

Interes uriaş pentru România – Elveţia. Ultima partidă a „tricolorilor” din preliminariile EURO 2024 va avea loc pe 21 noiembrie şi va fi LIVE pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

După ce la meciul cu Andorra au putut asista doar copii, după incidentele din meciul cu Kosovo, fani ai naţionalei de toate vârstele pot merge pe Arena Naţională la meciul cu Elveţia.

Pe 21 noiembrie, România va disputa ultimul meci din preliminariile EURO 2024, iar partida va avea loc pe Arena Naţională. Echipa lui Edi Iordănescu va primi vizita Elveţiei, iar interesul pentru această partidă este unul ridicat.

Potrivit gsp.ro, FRF a vândut deja 10.000 de bilete în primele 12 ore de la punerea în vânzare a biletelor. De altfel, inelul 1 de la tribuna 2 este sold-out.

Copiii sub 14 ani vor avea acces gratuit la meciul cu Elveţia

Mai mult, FRF vrea să îi răsplătească pe cei mici, pentru susţinerea din meciul cu Andorra. La meciul cu Elveţia, copiii sub 14 ani vor avea acces gratuit.

„Ca urmare a prezenței numeroase a copiilor pe Arena Națională, la meciul cu Andorra, în semn de mulțumire pentru atmosfera creată de copii și comportamentul acestora, Federația Română de Fotbal a extins sectorul Family Zone pentru întreaga capacitate a celor două tribune. Astfel, copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit la ambele tribune”, a anunţat FRF, potrivit sursei menţionate mai sus.

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:25 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-2. Safranko a reușit „dubla”! Gafă în apărarea lui Gică Hagi 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor Vezi toate știrile
Citește și