Închide meniul
EXCLUSIV

Favoritul lui Gigi Becali, în lotul României pentru meciurile cu Irlanda de Nord şi Columbia. Deciziile lui Edi Iordănescu

Reclamă

Publicat: 14 martie 2024, 18:25 / Actualizat: 16 martie 2024, 8:30

Favoritul lui Gigi Becali, în lotul României pentru meciurile cu Irlanda de Nord şi Columbia. Deciziile lui Edi Iordănescu

Propuneri şoc pentru Edi Iordănescu, pentru a rezolva marile probleme de naţională

Edi Iordănescu, în timpul unui meci / Profimedia Images

Favoritul lui Gigi Becali va fi în lotul României pentru meciurile cu Irlanda de Nord şi Columbia. În schimb. Vladimir Screciu nu va fi chemat la naţională. Columbia – România va fi pe 26 martie, de la 21:30, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sursele AntenaSport susţin că Adrian Şut va fi convocat pentru meciurile României cu Irlanda de Nord şi Columbia. Chiar dacă Vladimir Screciu era apt, mijlocaşul de la FCSB tot era chemat la lot.

Favoritul lui Gigi Becali, în lotul României pentru meciurile cu Irlanda de Nord şi Columbia

Edi Iordănescu a primit o veste bună şi din Italia. Răzvan Marin s-a refăcut şi va fi în lotul României. Este de aşteptat ca mijlocaşul român chioar să joace pentru echipa sa de club la finalul acestei săptămâni. Empoli va juca pe teren propriu cu Bologna în Serie A. Totodată, selecţionerul se va baza, în mare parte, pe lotul care a dus greul în preliminariile Campionatului European.

Andrei Borza, OUT de la EURO 2024! Gestul care l-a dezamăgit pe Edi Iordănescu

Andrei Borza este OUT de la EURO 2024! Gestul care l-a dezamăgit pe Edi Iordănescu a fost ieşirea în club de la Iaşi, alături de Alexandru Albu. Andrei Borza si-a tras singur preșul de sub picioare! Acesta ar fi proverbul care i s-ar potrivi perfect lui Andrei Borza. Tânărul de 18 ani este văzut drept unul dintre cei mai talentați fundași stânga din România, cu șanse mari de a îmbrăca, pe viitor, tricoul echipei naționale. Din informațiile Antena Sport, Borza s-ar fi aflat în vederile selecționerului pentru a fi în lotul primei reprezentative pentru EURO 2024! Totul s-a schimbat însă după ieșirea „în decor” a tânărului fotbalist.

Din informațiile noastre, se pare că Borza l-a dezamăgit total pe Edi Iordănescu. Acesta ar fi discutat cu cei din conducerea Federației și și-ar fi exprimat nemulțumirea față de atitudinea lui Borza. Fundașul stânga, împreună cu Albu, au fost văzuți într-un club din Iași, imediat după ce echipa lor a pierdut, lucru care l-ar fi deranjat enorm pe selecționer.

Reclamă

E împotriva tuturor principiilor pe care le-am impus la echipă. E inadmisibil să te comporți așa, mai ales la vârsta asta! Echipa ta pierde și ăsta e devotamentul tău? Care este respectul tău față de club, de suporteri, de antrenori și, nu în ultimul rând, față de colegii tăi!?„, ar fi spus selecționerul în discuția cu cei de la șefia Federație.

Din informațiile AS.ro, toți cei din staff, dar și cei din conducerea FRF sunt în asentimentul selecționerului. Astfel, Borza a ratat șansa de a fi luat în calcul pentru turneul final din Germania! Trebuie menționat faptul că tânărul jucător și-a pierdut și locul de titular la Rapid. Totuși, chiar dacă va rata turneul final din acest an, Andrei Borza poate reveni la echipa națională dacă își va revizui atitudinea și va renunța la viața extrasportivă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și