Închide meniul
EXCLUSIV

Andrei Borza, OUT de la EURO 2024! Gestul care l-a dezamăgit pe Edi Iordănescu

Publicat: 12 martie 2024, 8:46

Reclamă
Andrei Borza, OUT de la EURO 2024! Gestul care l-a dezamăgit pe Edi Iordănescu

Andrei Borza, OUT de la EURO 2024

Andrei Borza este OUT de la EURO 2024! Gestul care l-a dezamăgit pe Edi Iordănescu a fost ieşirea în club de la Iaşi, alături de Alexandru Albu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Borza si-a tras singur preșul de sub picioare! Acesta ar fi proverbul care i s-ar potrivi perfect lui Andrei Borza. Tânărul de 18 ani este văzut drept unul dintre cei mai talentați fundași stânga din România, cu șanse mari de a îmbrăca, pe viitor, tricoul echipei naționale. Din informațiile Antena Sport, Borza s-ar fi aflat în vederile selecționerului pentru a fi în lotul primei reprezentative pentru EURO 2024! Totul s-a schimbat însă după ieșirea „în decor” a tânărului fotbalist.

Andrei Borza, OUT de la EURO 2024! Gestul care l-a dezamăgit pe Edi Iordănescu

Din informațiile noastre, se pare că Borza l-a dezamăgit total pe Edi Iordănescu. Acesta ar fi discutat cu cei din conducerea Federației și și-ar fi exprimat nemulțumirea față de atitudinea lui Borza. Fundașul stânga, împreună cu Albu, au fost văzuți într-un club din Iași, imediat după ce echipa lor a pierdut, lucru care l-ar fi deranjat enorm pe selecționer.

E împotriva tuturor principiilor pe care le-am impus la echipă. E inadmisibil să te comporți așa, mai ales la vârsta asta! Echipa ta pierde și ăsta e devotamentul tău? Care este respectul tău față de club, de suporteri, de antrenori și, nu în ultimul rând, față de colegii tăi!?„, ar fi spus selecționerul în discuția cu cei de la șefia Federație.

Din informațiile AS.ro, toți cei din staff, dar și cei din conducerea FRF sunt în asentimentul selecționerului. Astfel, Borza a ratat șansa de a fi luat în calcul pentru turneul final din Germania! Trebuie menționat faptul că tânărul jucător și-a pierdut și locul de titular la Rapid. Totuși, chiar dacă va rata turneul final din acest an, Andrei Borza poate reveni la echipa națională dacă își va revizui atitudinea și va renunța la viața extrasportivă.

Reclamă

După înfrângerea Rapidului cu Poli Iaşi, cei doi jucători au mers într-un club de fiţe din Iaşi pentru a se distra de Dragobete. Imaginile cu cei doi au apărut pe reţelele de socializare de la clubul respectiv. Conducerea Rapidului a luat măsuri imediat şi i-a exclus pe cei 2 din lot pe perioadă nedeterminată. Ulterior, cei doi au fost reprimiţi în lotul Rapidului.

„Borza și Alex Albu revin la echipă, și-au cerut scuze în fața colegilor, a staff-ului și a conducerii. Așa am hotărât, eu sunt antrenorul. Au făcut o greșeală.

Am făcut o mică ședință cu ei, de față cu jucătorii, iar de acum ne bazăm pe ei. Andrei și Alex au înțeles că au greșit. Noi suntem un grup, o familie, nu trebuie să îi tratăm ca pe niște interlopi”, a spus Begodi, după Rapid – UTA 4-1.

Reclamă 4 / 0/3

Mijlocaşul defensiv a jucat în 25 de partide din Liga 1. Fundaşul stânga de 18 ani, transferat cu 800.000 de euro de la Viitorul lui Gică Hagi, a evoluat în 19 meciuri din campionat şi a oferit o pasă decisivă.

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și