Închide meniul

Favoritul lui Răzvan Burleanu pentru banca României! Pe cine mizează Federația după meciurile cu Islanda și Liechtenstein. „Este opțiunea numărul 1!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 3 noiembrie 2021, 17:50

Favoritul lui Răzvan Burleanu pentru banca României! Pe cine mizează Federația după meciurile cu Islanda și Liechtenstein. „Este opțiunea numărul 1!

Răzvan Burleanu este președintele FRF

Răzvan Burleanu, la o conferință de presă / Hepta

Răzvan Burleanu nu e surprins de decizia lui Rădoi, cu toate că își dorește ca actualul selecționer să rămână în funcție. Drept dovadă, FRF nu a purtat discuții cu niciun alt antrenor ca să-l înlocuiască pe Mirel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi, varianta numărul 1 pentru FRF și Răzvan Burleanu

„Nu am fost surprins, pentru că de-a lungul acestei colaborări a apărut și acest scenariu. Trebuie să înțelegem toată această presiune la care Mirel a fost supus pe parcursul acestui an. Nu aș fi sincer dacă aș spune că am fost surprins.

Ceea ce pot să vă spun este că în momentul de față opțiunea numărul 1 este Mirel Rădoi. Vom respecta contractul. Nu vom avea nicio discuție în această perioadă cu un posibil selecționer. Pot să vă spun că orice alte speculații sunt false. Vă rog să nu întrebați antrenori români dacă au fost contactați, să îi puneți într-o astfel de discuție”, a spus Răzvan Burleanu, într-o conferință de presă.

Naționala României a înregistrat un singur eșec în ultimele cinci meciuri din această campanie de calificare. Tricolorii au cedat cu Germania, scor 1-2, dar au urcat pe locul secund după victoria cu Armenia, scor 1-0.

Săptămâna viitoare, România va juca împotriva Islandei și a celor de la Liechtenstein. Dacă tricolorii vor câștiga ambele partide, naționala (încă) lui Mirel Rădoi va merge la barajul pentru calificare la CM 2022.

Reclamă

Selecționerul-problemă pentru Răzvan Burleanu

În ciuda speculațiilor, Burleanu susține că între el și Mirel Rădoi nu a existat niciun conflict. Cu toate acestea, FRF a avut probleme cu un selecționer în mandatul său. Este vorba despre Victor Pițurcă.

„Din 2018 și până în prezent, de când Mirel Rădoi lucrează cu noi, FRF nu a avut niciun conflict cu el. Relația este bazată pe respect. Am avut probleme doar cu domnul Victor Pițurcă. Din păcate pentru el, FRF a refuzat să-i plătească clauzele de reziliere. În rest, cu toți selecționerii, FRF a avut o relație foarte bună”, a mai spus Răzvan Burleanu.

Pițurcă a plecat în 2014 de pe banca României, fiind înlocuit de Anghel Iordănescu. După plecarea lui „Piți”, tricolorii s-au calificat la Euro 2016.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și