Închide meniul

FCSB a pus ochii pe doi jucători de la naționala de tineret! Anunţul lui Mihai Stoica

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 18 noiembrie 2023, 9:47

FCSB a pus ochii pe doi jucători de la naționala de tineret! Anunţul lui Mihai Stoica

Mesajul scurt postat de Mihai Stoica, după retragerea Cristinei Neagu

Mihai Stoica / Hepta

FCSB a pus ochii pe doi jucători de la naționala de tineret! Totul a fost dezvăluit de Mihai Stoica, managerul general al formației „roș-albastre”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Declarația lui „MM” vine în contextul în care România U21 a făcut spectacol în preliminariile pentru EURO 2025 și a învins-o pe Albania U21 cu scorul de 5-0. Partida s-a jucat pe stadionul din Giulești și a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Acum, oficialul vicecampioanei a menționat jucătorii pe care i-a remarcat, din partida respectivă.

FCSB a pus ochii pe doi jucători de la naționala de tineret! Pe cine a remarcat Mihai Stoica

După duelul dintre România U21 și Albania U21, Mihai Stoica a dezvăluit faptul că a fost curios să vadă doi fotbaliști din lotul reprezentativei pregătite de Daniel Pancu. Este vorba despre Corbu și Vulturar, care au fost utilizați de către selecționerul „tricolorilor” mici în partida de pe stadionul din Giulești. Totodată, aceasta i-a menționat și pe Pantea și Musi, care sunt legitimați la echipa pe care o reprezintă. Totuși, cel de-al doilea jucător menționat este împrumutat de FCSB la Petrolul.

„(n.r. – Pe cine ai remarcat după acest meci?) Pe Pantea şi pe Musi (n.r. – râde). Glumesc acum. Toţi au jucat foarte bine, nu doar cei doi. Am fost foarte curios să-l văd pe Corbu, pe care nu îl ştiam. Un jucător activ. Chiar nu l-am văzut în niciun meci să nu fie activ, ceea ce este foarte important.

Pe Vulturar eram curios să-l văd pentru că l-am văzut la echipa naţională de juniori, dar juca un alt sistem acolo, cu doi mijlocaşi – el cu Boţogan –  şi eram curios să-l văd şi în sistemul ăsta. Şi el e un jucător interesant”, a spus Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Reclamă

România U21 – Albania U21 5-0

Echipa naţională de fotbal Under-21 a României a surclasat formaţia similară a Albaniei, cu scorul de 5-0 (3-0), vineri seara, pe Stadionul Giuleşti din Capitală, în Grupa E a preliminariilor Campionatului European de tineret din 2025.

Tricolorii au câştigat meritat şi şi-au luat astfel revanşa după ce în tur au pierdut cu 2-3 în Albania, deşi au condus cu 2-0, notează agerpres.ro.

Echipa antrenată de Daniel Pancu s-a impus prin golurile marcate de Louis Munteanu (7 – penalty), Matei Ilie (15), Rareş Ilie (37), Constantin Grameni (55) şi Marian Danciu (85).

Reclamă 4 / 0/3

În momentul de față, Elveţia ocupă primul loc, cu 10 puncte (4 jocuri), urmată de România, 9 puncte (5 j), Albania, 9 p (5 j), Finlanda, 3 p (3 j), Muntenegru, 3 p (3 j), Armenia, 1 p (5 j). La turneul final din Slovacia se vor califica cele nouă câştigătoare ale grupelor preliminare şi cele mai bune trei formaţii de pe locurile secunde, în timp ce restul echipelor clasate pe locul al doilea în grupe vor juca baraje pentru cele trei locuri disponibile.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și