Închide meniul

FCSB a pus ochii pe doi jucători de la naționala de tineret! Anunţul lui Mihai Stoica

Alex Ioniță Publicat: 18 noiembrie 2023, 9:47

Reclamă
FCSB a pus ochii pe doi jucători de la naționala de tineret! Anunţul lui Mihai Stoica

Mesajul scurt postat de Mihai Stoica, după retragerea Cristinei Neagu

Mihai Stoica / Hepta

FCSB a pus ochii pe doi jucători de la naționala de tineret! Totul a fost dezvăluit de Mihai Stoica, managerul general al formației „roș-albastre”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Declarația lui „MM” vine în contextul în care România U21 a făcut spectacol în preliminariile pentru EURO 2025 și a învins-o pe Albania U21 cu scorul de 5-0. Partida s-a jucat pe stadionul din Giulești și a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Acum, oficialul vicecampioanei a menționat jucătorii pe care i-a remarcat, din partida respectivă.

FCSB a pus ochii pe doi jucători de la naționala de tineret! Pe cine a remarcat Mihai Stoica

După duelul dintre România U21 și Albania U21, Mihai Stoica a dezvăluit faptul că a fost curios să vadă doi fotbaliști din lotul reprezentativei pregătite de Daniel Pancu. Este vorba despre Corbu și Vulturar, care au fost utilizați de către selecționerul „tricolorilor” mici în partida de pe stadionul din Giulești. Totodată, aceasta i-a menționat și pe Pantea și Musi, care sunt legitimați la echipa pe care o reprezintă. Totuși, cel de-al doilea jucător menționat este împrumutat de FCSB la Petrolul.

„(n.r. – Pe cine ai remarcat după acest meci?) Pe Pantea şi pe Musi (n.r. – râde). Glumesc acum. Toţi au jucat foarte bine, nu doar cei doi. Am fost foarte curios să-l văd pe Corbu, pe care nu îl ştiam. Un jucător activ. Chiar nu l-am văzut în niciun meci să nu fie activ, ceea ce este foarte important.

Pe Vulturar eram curios să-l văd pentru că l-am văzut la echipa naţională de juniori, dar juca un alt sistem acolo, cu doi mijlocaşi – el cu Boţogan –  şi eram curios să-l văd şi în sistemul ăsta. Şi el e un jucător interesant”, a spus Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

România U21 – Albania U21 5-0

Echipa naţională de fotbal Under-21 a României a surclasat formaţia similară a Albaniei, cu scorul de 5-0 (3-0), vineri seara, pe Stadionul Giuleşti din Capitală, în Grupa E a preliminariilor Campionatului European de tineret din 2025.

Tricolorii au câştigat meritat şi şi-au luat astfel revanşa după ce în tur au pierdut cu 2-3 în Albania, deşi au condus cu 2-0, notează agerpres.ro.

Echipa antrenată de Daniel Pancu s-a impus prin golurile marcate de Louis Munteanu (7 – penalty), Matei Ilie (15), Rareş Ilie (37), Constantin Grameni (55) şi Marian Danciu (85).

Reclamă

În momentul de față, Elveţia ocupă primul loc, cu 10 puncte (4 jocuri), urmată de România, 9 puncte (5 j), Albania, 9 p (5 j), Finlanda, 3 p (3 j), Muntenegru, 3 p (3 j), Armenia, 1 p (5 j). La turneul final din Slovacia se vor califica cele nouă câştigătoare ale grupelor preliminare şi cele mai bune trei formaţii de pe locurile secunde, în timp ce restul echipelor clasate pe locul al doilea în grupe vor juca baraje pentru cele trei locuri disponibile.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:46

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 iulie

16:40

Festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024, LIVE TEXT (20:30)! România, reprezentată de 107 sportivi la Paris

16:24

„Îngrozitor de mult!” Reacţie categorică despre viitorul lui Ianis Hagi la Rangers! Ce se întâmplă cu internaţionalul român

16:23

Trei jucători importanţi ai FCSB-ului nu vor juca în meciul cu Oţelul! Decizia surprinzătoare a campioanei României

16:18

Max Verstappen, retrogradat 10 locuri pe grila de start a Marelui Premiu al Belgiei

16:05

LIVE VIDEOCalificările din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei sunt ACUM, în AntenaPLAY

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Belgiei, LIVE în AntenaPLAY 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 2 din Belgia! Calificările sunt la 17:00, LIVE în AntenaPLAY 6 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus”
Citește și