Închide meniul
EXCLUSIV

Federația, discuții intense cu Edi Iordănescu! Cele două părți vor continua negocierile

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 ianuarie 2022, 13:51 / Actualizat: 5 aprilie 2023, 19:51

Federația, discuții intense cu Edi Iordănescu! Cele două părți vor continua negocierile

Edi Iordănescu ar putea fi noul selecţioner al României

Hepta

Federația, discuții intense cu Edi Iordănescu! Federația Română de Fotbal caută în continuare selecționer. După ce și varianta Ladislau Boloni a picat, șefii FRF s-au reorientat către Edi Iordănescu. Din informațiile AS.ro, discuțiile dintre cele două părți au avansat destul de mult. Totuși, dacă aceștia nu vor ajunge la o înțelgere, o altă soluție pentru Federație este Adrian Mutu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Federația, discuții intense cu Edi Iordănescu!

Din informațiile AS.ro, FRF și Edi Iordănescu s-au întâlnit până în acest moment de patru sau cinci ori, chiar dacă tehnicianul s-a oferit să spună acest lucru în public. Federația l-a contactat pe Edi Iordănescu și în luna decembrie a anului trecut. Din câte se pare, între cele două părți vor mai exista câteva runde de negocieri și, mai mult ca sigur, vor mai trece câteva zile bune până când cele două părți vor ajunge la o concluzie.

Edi Iordănescu este cunoscut ca un antrenor meticulos, care studiază atent fiecare amănunt din contract. Cel mai probabil, suma oferită de FRF se învârte în jurul a 300.000 de euro, iar contractul pe doi ani, plus o opțiune de prelungire automată, în cazul calificării. Același lucru pe care i l-au oferit și lui Boloni.

Rămâne de văzut dacă FRF și Edi Iordănescu vor ajunge la o înțelegere. Este știut faptul că fostul antrenor de la FCSB are condiții extrem de clare atunci când semnează un contract. Plus că, Federația trebuie să se lupte cu arabii de la Al Fateh pentru semnătura lui Edi Iordănescu.

Aceștia îl ademenesc pe tehnicianul român cu un salariu uriaș. Din câte se pare, Iordănescu Jr. ar urma să încaseze 1.500.000 de euro în Zona Golfului. Pentru a prelua naționala, fiul lui Edi Iordănescu ar trebui să dea cu piciorul la suma impresionată de bani, oferită de arabi.

Reclamă

Edi Iordănescu dorit și la naționala U21

Edi Iordănescu a mai fost dorit de șefii FRF și pentru naționala U21. Tehnicianul a refuzat însă, iar acum este în cărți pentru prima reprezentativă.

Cu nea Mihai Stoichiţă am fost într-un contact permanent de mai mulţi ani. M-a dorit de două ori la naţionala mică. Este un fost antrenor, cu multă experienţă. În ultimele luni am avut o discuţie şi despre echipa naţională, la fel şi cu preşedintele Federaţiei”, a spus Edi Iordănescu, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Cum s-a ajuns la varianta Edi Iordănescu
  • Edi Iordănescu este dorit insistent și în străinătate

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și