Închide meniul

Edi Iordănescu, anunț despre oferta primită de la Mihai Stoichiță. „Am fost într-un contact permanent!” Ce a spus despre singura ofertă pe care o are în prezent

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 13 ianuarie 2022, 19:36

Edi Iordănescu, anunț despre oferta primită de la Mihai Stoichiță. „Am fost într-un contact permanent! Ce a spus despre singura ofertă pe care o are în prezent

Edi Iordănescu, anunț despre oferta primită de la Mihai Stoichiță

Hepta

„Cu nea Mihai Stoichiţă am fost într-un contact permanent de mai mulţi ani. M-a dorit de două ori la naţionala mică. Este un fost antrenor, cu multă experienţă. În ultimele luni am avut o discuţie şi despre echipa naţională, la fel şi cu preşedintele Federaţiei”, a spus Edi Iordănescu, potrivit digisport.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu, anunț despre oferta primită de la Mihai Stoichiță

Edi Iordănescu a devenit favorit să devină selecționerul României după refuzurile consecutive ale lui Ladislau Boloni. Pe lista lui Burleanu au mai rămas două nume: Edi Iordănescu și Adrian Mutu, discuțiile fiind începute deja cu primul.

Trei runde de negocieri au avut loc până acum între Loți și șefii FRF. Surse Antena Sport susţin că Răzvan Burleanu i-a făcut oferta finală lui Ladislau Boloni. Din punct de vedere financiar, cele două părţi s-au înţeles. Boloni ar urma să aibă un salariu de 30 de mii de euro pe lună.

Problemele sunt însă legate de durata contractului şi de numele colaboratorilor. FRF i-a propus lui Boloni un contract valabil pe 2 ani, ce are ca obiectiv calificarea echipei naţionale la EURO 2024. În schimb, Ladislau Boloni îşi doreşte un contract pe 4 ani, timp în care să reconstruiască naţionala României. După mai mult timp de gândire, Boloni s-ar fi decis să refuze oferta lui Răzvan Burleanu.

Singura ofertă de pe masa lui Edi Iordănescu

Edi Iordănescu a dezvăluit că, în ciuda discuțiilor purtate cu Răzvan Burleanu, singura ofertă concretă de pe masa lui este de la o echipă din zona Golfului. Iordănescu Jr. lasă însă ușa deschisă pentru a prelua o formație din Europa, dar e dispus să devină și selecționerul României.

Reclamă

„Pentru mine ofertă concretă înseamnă ce am din zona Golfului. Nişte cifre concrete, o perioadă. Restul poate să rămână la nivel de discuţie. Eu pot să spun că mi-am asumat acest stil pentru că nu am vrut decât să-mi protejez munca. Nu cred că sunt o persoană dificilă. Am discuţii avansate cu o echipă din afară, propunerea făcută e pe placul meu.

Nu e prima oară când sunt în discuţii şi există un interes din zona respectivă, materializat cu o ofertă concretă. Am pus o prioritate pentru Europa în ultima perioadă. M-am gândit că după ce am fost la CFR şi la FCSB e greu să mai antrenez în România. Au fost discuţii în Europa, din păcate nu s-au materializat.

A fost o discuţie şi în Championship, dar prin impresari. Nu a picat discuţia, dar încă nu s-a schimbat antrenorul acolo. Dacă totuşi lucrurile se vor aşeza şi cei de acolo mă doresc cu adevărat şi oferta din afara Europei e bună pentru mine, atunci nu exclud. Am spus că sunt dispus să îmi asum un astfel de proiect. Am convingerea cu muncă şi pricepere pot ridica nivelul”, a mai spus Edi Iordănescu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” Vezi toate știrile
Citește și