Închide meniul

Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 martie 2024, 10:20 / Actualizat: 29 martie 2024, 13:01

Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!

Florentin Petre cere un jucător în naţionala României

Florentin Petre, la un liceu din Capitală / AntenaSport

Florentin Petre cere un jucător în naţionala Românie.Florentin Petre îl cere la naţionala României pe Louis Munteanu, despre care spune că este cel mai în formă atacant român. Louis Munteanu a marcat 7 goluri în acest sezon al Ligii 1.
Louis Munteanu este unul dintre mai în formă jucători din Liga 1. Evoluţiile lui Munteanu au făcut tot mai mulţi oameni din fotbalul românesc să îl propună pe atacantul lui Hagi la naţionala României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu nu L-a luat pe Louis Munteanu pentru amicalele cu Irlanda de Nord şi Columbia, dar îl poate chema direct la EURO 2024. Florentin Petre e de părere că Munteanu nu ar trebui să lipsească din lotul de la EURO.

Florentin Petre cere un jucător în naţionala României

”Louis Munteanu este cel mai în formă jucător din campionatul românesc, la atacanți mă refer. Eu cred că la stilul de joc pe care îl avem, la abilitățile pe care el le are, eu cred că ar fi cel mai în măsură să înceapă următoarele jocuri.

E păcat de el pentru că e în formă. Nu poți să începi fără un jucător cu asemenea calități”, a spus Florentin Petre la fanatik.ro.

Dan Şucu vrea să i-l „fure” pe Louis Munteanu lui Gigi Becali

Dan Şucu vrea să i-l fure pe Louis Munteanu lui Gigi Becali. Rapid a pus şi ea ochii pe atacantul la care visează şi rivalii de la FCSB. Victor Angelescu a dezvăluit că vârful de la Farul este o ţintă şi pentru giuleşteni.

Reclamă

Louis Munteanu evoluează la Farul, sub formă de împrumut de la Fiorentina. Împrumutul la formaţia lui Gică Hagi va expira la finalul sezonului, iar Gigi Becali şi-a manifestat deja interesul pentru a-l transfera pe acesta.

„Să vă spun realitatea, noi chiar ni-l dorim pe Louis Munteanu. Este unul dintre cei mai valoroşi jucători. Normal că ni-l dorim, este ţinta noastră pentru vară. Mai ales dacă Albion Rrrahmani va pleca.

Este o ţintă clară pentru noi, a demonstrat că este unul dintre cei mai valoroşi atacanţi, este tânăr. Poate să facă uşor parte din proiectul Rapidului. Repet, nu am venit înaintea meciului cu Farul că ni-l dorim.

Reclamă 4 / 0/3

Aţi văzut, a venit Louis Munteanu şi ne-a dat două goluri. Nu este frumos nici pentru Farul, nici pentru competiţie să anunţi înaintea meciului. Sunt nişte lucruri pe care nu le faci.

Este un jucător român, polivalent, tânăr, jucător de naţională. Normal că suntem interesaţi de el, dar nu mi se pare normal să facem public înaintea meciului direct cu Farul”, a declarat Victor Angelescu pentru sursa mai sus citată.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și