Închide meniul

Dan Şucu vrea să i-l „fure” pe Louis Munteanu lui Gigi Becali! Giuleştenii au găsit înlocuitorul perfect pentru Rrahmani

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 18 martie 2024, 12:42

Dan Şucu vrea să i-l „fure pe Louis Munteanu lui Gigi Becali! Giuleştenii au găsit înlocuitorul perfect pentru Rrahmani

Dan Şucu vrea să i-l "fure" pe Louis Munteanu lui Gigi Becali

Dan Şucu şi Gigi Becali/ Hepta

Dan Şucu vrea să i-l fure pe Louis Munteanu lui Gigi Becali. Rapid a pus şi ea ochii pe atacantul la care visează şi rivalii de la FCSB. Victor Angelescu a dezvăluit că vârful de la Farul este o ţintă şi pentru giuleşteni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Louis Munteanu evoluează la Farul, sub formă de împrumut de la Fiorentina. Împrumutul la formaţia lui Gică Hagi va expira la finalul sezonului, iar Gigi Becali şi-a manifestat deja interesul pentru a-l transfera pe acesta.

Dan Şucu vrea să i-l „fure” pe Louis Munteanu lui Gigi Becali

Victor Angelescu a mărturisit că Rapid şi-l doreşte pe Louis Munteanu, având doar cuvinte de laudă la adresa atacantului crescut de Gică Hagi. Acţionarul minoritar al giuleştenilor a transmis că vârful de 21 de ani va fi o ţintă a sa în vară, în special dacă Albion Rrahmani va pleca.

Angelescu a dezvăluit că va face ofertă oficialilor de la Fiorentina, echipă de care aparţine Louis Munteanu, mărturisind că Rapid nu este singura echipă interesată de el.

„Să vă spun realitatea, noi chiar ni-l dorim pe Louis Munteanu. Este unul dintre cei mai valoroşi jucători. Normal că ni-l dorim, este ţinta noastră pentru vară. Mai ales dacă Albion Rrrahmani va pleca.

Reclamă

Nu pot să intru în discuţii, suntem interesaţi de el. El nu ţine de Farul, trebuie să vorbim cu cei de la Fiorentina. Mai sunt şi alte cluburi interesate, dar noi vom încerca să îl aducem.

Este o ţintă clară pentru noi, a demonstrat că este unul dintre cei mai valoroşi atacanţi, este tânăr. Poate să facă uşor parte din proiectul Rapidului. Repet, nu am venit înaintea meciului cu Farul că ni-l dorim.

Aţi văzut, a venit Louis Munteanu şi ne-a dat două goluri. Nu este frumos nici pentru Farul, nici pentru competiţie să anunţi înaintea meciului. Sunt nişte lucruri pe care nu le faci.

Reclamă 4 / 0/3

Este un jucător român, polivalent, tânăr, jucător de naţională. Normal că suntem interesaţi de el, dar nu mi se pare normal să facem public înaintea meciului direct cu Farul”, a declarat Victor Angelescu, fanatik.ro.

Louis Munteanu a marcat o „dublă” în ultima etapă, în poarta Rapidului. În total, atacantul de 21 de ani a marcat cinci goluri, în cele 26 de meciuri bifate în acest sezon la Farul.

Gigi Becali vrea să-l transfere pe Louis Munteanu la FCSB

Gigi Becali pregăteşte transferul lui Louis Munteanu la FCSB. Finanţatorul roş-albaştrilor l-a sunat pe naşul Gică Hagi pentru a-l lua de la Farul pe atacantul de 21 de ani. Mutarea este una complicată, dar omul de afaceri a explicat planul în urma căruia şi-ar lua atacant de titlu de la Fiorentina, împrumut de la Farul.

„Louis Munteanu, nu îmi spuneţi voi mie de el… L-am sunat pe Gică Hagi în urmă cu două săptămâni, nu mi-a răspuns. Atunci când a ratat ocaziile alea multe, cu cine era? Cu Craiova.

Am vrut să îl iau pe Munteanu şi voiam să îi propun lui Gică Hagi. Acum, să vedem, dacă Gică e în play-off, poate mi-l lasă. Eu nu pot să fac ceva cu Louis Munteanu fără aprobarea lui Gică.

Vreau să îmi dea voie să vorbesc cu Fiorentina pentru el. Eu voiam să fac aşa: «Băi, Gică, îl iei tu, dau eu banii şi mi-l dai mie împrumut». Dacă vreau să-l iau eu, cere mulţi bani, dacă vrei să îl iei, nu cere mult.

Cred că vreun milion. Dacă vin eu, costă 2 milioane imediat. O să mai vedem. Cu campionatul nu mai am probleme. O să-l iau dacă vrea Gică”, a spus Becali, citat de fanatik.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul Vezi toate știrile
Citește și