Închide meniul

Florin Andone, reacţie sinceră după dezastrul de la naţională: „Nu suntem nici măcar o copie mai mică a ce era naționala României!”

Dragoș Vasile Publicat: 6 iulie 2022, 12:06

Florin Andone, reacţie sinceră după dezastrul de la naţională: „Nu suntem nici măcar o copie mai mică a ce era naționala României!

Florin Andone, reacţie după dezastrul de la naţională

Florin Andone, în timpul unui meci pentru echipa naţională / Profimedia

  • Florin Andone, reacţie sinceră după dezastrul de la naţională
  • Ce spune despre noua generaţie de la echipa naţională

Florin Andone a avut o reacţie sinceră după dezastrul de la naţională. România a pierdut de două ori cu Muntenegru (0-2 şi 0-3), dar şi în deplasarea din Bosnia (0-1). Singura victorie a fost cu Finlanda, scor 1-0, în direct la Antena 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul român a avut o reacţie sinceră, în care a transmis că lucrurile se pot îndrepta în viitorul apropiat. Andone mizează pe noua generaţie de „tricolori.”

Florin Andone, reacţie sinceră după dezastrul de la naţională

„Chiar dacă nu mă expun eu prea mult pe rețelele de socializare, să știi că în privat am fost mereu aproape de colegii de la lot și de staff-ul tehnic. Am vorbit mult cu Vlad Chiricheș. Nu mai spun de cum am trăit toate meciurile…

Reclamă

Ușor n-a fost, la ce rezultate au venit… Uite, chiar vreau să știe oamenii ce cred! Nu trebuie, nu avem de ce, să ne ascundem: da, nu suntem nici măcar o copie mai mică a ce era cândva naționala României! E adevărat! Și acum, nouă ne e greu înaintea tuturor, tocmai pentru asta.

Suntem o echipă din ce în ce mai tânără, iar pentru viitor lucrurile se pot schimba. Pentru prezent însă, câți suntem la cluburi de top din campionate tari? Și, din cei care suntem, atât de puțini, câți jucăm?!

Reclamă

Dacă privești lucrurile astea realist și îți răspunzi sincer, atunci îți dai seama că nici n-ar trebui să ai așteptări prea mari pentru prezent. Nu e nicio problemă la nivel de selecționeri sau de staff. Nu e nicio problemă legată de faptul că vrem sau nu vrem să dăm totul. Noi vrem și dăm totul totul!

Problema reală este că acum, azi, acesta e nivelul nostru! Ăștia suntem și trebuie să ne acceptăm așa. Pentru viitor, repet, sunt sigur că lucrurile se pot schimba. Că suntem încă în putere și potențial avem. Și avem și mulți tineri cu potențial”, a declarat Florin Andone, potrivit playsport.ro.

EXCLUSIV | Bănel Nicoliță deplânge situaţia de la echipa naţională

Bănel Nicoliță (37 ani) deplânge situaţia de la echipa naţională. În exclusivitate pentru Antena Sport, fostul mijlocaş cu 37 de apariţii sub tricolor a analizat criza de rezultate cu care se confruntă naţionala lui Edi Iordănescu.

Reclamă 4 / 0/3

România a pierdut de două ori cu Muntenegru (0-2 şi 0-3), dar şi în deplasarea din Bosnia (0-1). Singura victorie a fost cu Finlanda, scor 1-0, în direct la Antena 1.

„Nu mai avem fotbaliști. Da? Dacă vorbim de 2005, 2014, 2018, aveam fotbaliști, da? Aveam un Mutu, un Chivu, un Raț. Un Marica, Lobonț la Roma și așa mai departe. Rădoi, Dică!

Noi, care am fost la Steaua, am jucat numai în Champions League an de an. Jucam în Europa, Rapid la fel. Erau jucători foarte buni și aveai de unde să alegi. Acum, de unde? Spuneți-mi mie!”, a declarat Bănel Nicoliță, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Programul naționalei României din luna septembrie

Etapa a 5-a

Bosnia și Herțegovina – Muntenegru
Finlanda – România
Etapa a 6-a

Muntenegru – Finlanda
România – Bosnia și Herțegovina
În clasament, România ocupă ultimul loc, cu doar 3 puncte, lider fiind Bosnia, cu 8 puncte, urmată de Muntenegru cu 7 puncte, şi Finlanda, cu 4 puncte.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Suporter.as.ro • 28 mart., 21:37
Alimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 28 mart., 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari
Serie B • 28 mart., 13:25
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor”