Închide meniul

Florin Manea a anunţat transferul lui Denis Drăguş: „Suntem înţeleşi, va evolua acolo”

Bogdan Stănescu Publicat: 16 iunie 2024, 15:13

Reclamă
Florin Manea a anunţat transferul lui Denis Drăguş: „Suntem înţeleşi, va evolua acolo

Florin Manea a anunţat transferul lui Denis Drăguş

Denis Drăguș / Profimedia Images

Florin Manea a anunţat transferul lui Denis Drăguş la Trabzonspor. Agentul de jucători a transmis că totul este rezolvat în privinţa acestei mutări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Despre transferul lui Denis Drăguş la Trabzonspor s-a tot vorbit în ultima vreme, dar mutarea nu s-a oficializat până acum.

Florin Manea a anunţat transferul lui Denis Drăguş: „Suntem înţeleşi, va evolua acolo”

(n.r: Care sunt jucătorii care au şanse să le crească cota după acest European?) Toţi au şanse să le crească cota. Uite, şi Drăguş, nu cred că mai este o problemă. Ştie toată lumea că suntem înţeleşi cu Trabzon, va evolua acolo. Am mare încredere în Denis, am discutat cu el despre ocaziile pe care le-a avut, sper de data asta să le transforme în gol. Am încredere în toţi, în Nicuşor Stanciu.

Îmi face aşa inima un pic, că sunt crescuţi de mine, şi Nicuşor, şi Radu, am o mulţumire că aceşti tineri cu care eu am lucrat au ajuns să ne reprezinte şi ne-au adus aici”, a declarat Florin Manea la aeroportul Otopeni, înainte de a se îmbarca în avionul spre Germania.

Florin Manea a precizat că va sta la EURO 2024 la toate meciurile din grupă şi, speră el, şi mai departe, dacă naţionala se va califica în optimi.

Reclamă
Reclamă 4

„L-am felicitat pe Edi. Suntem toţi alături de el, de România”

Florin Manea a mărturisit că l-a felicitat pe Edi Iordănescu, în ziua în care selecţionerul României a împlinit 46 de ani. Legat de parcursul României la EURO, Florin Manea este optimist.

Deja avem emoţii. Tocmai l-am felicitat pe Edi, că e ziua lui astăzi, am primit un mesaj de la el.

Suntem toţi alături de el, de România, sperăm să fie bine.

Reclamă

(n.r: Domnul Lucescu spunea că mâine ar trebui să fie sărbătorit Edi, nu astăzi) Sperăm să îl sărbătorească bine băieţii şi să scoatem un rezultat bun. E important, e primul meci. Eu am mare încredere în ei şi eu zic că vom câştiga, iar în cel mai rău caz nu vom pierde.

(n.r: Cum îl vezi pe Radu, că ai discutat cu el înainte…) E super-concentrat, chiar discutam de mesajele pe care le-a primit de la colegii lui. Foarte frumos, şi el îi susţine. Sunt ca o familie acolo şi sper ca mâine să ne bucure.

„Sunt mulţi jucători în naţională în căutare de echipă”

O victorie ar creşte mult şansele de calificare. Sincer, pronosticul meu a fost egal cu Ucraina, egal cu Belgia şi câştigăm cu Slovacia. Dar poate fi şi invers, să câştigăm cu Ucraina.

Aşteptăm de atât de mult timp, noi, românii, ca naţionala să ne bucure. Ne-a bucurat cu această calificare, dar s-ar încununa de succes dacă am şi ieşi din grupe.

(n.r: Cât de importantă ar fi o calificare din grupe?) Vă daţi seama, sunt mulţi jucători în căutare de echipă, sunt jucători care doresc să prindă contracte mai bune. Singurul care e liniştit, din punctul meu de vedere, e Radu, pentru că la el nu se mişcă nimic, rămâne în continuare. Dar e presiunea de a evolua la un turneu final. La 22 de ani să evoluezi sub tricolorul ţării e un vis pentru orice jucător”, a mai declarat Florin Manea.

Gică Hagi şi Mircea Lucescu au plecat în Germania să îi susţină pe tricolori la EURO! Cele două legende au atras toate privirile

Gică Hagi şi Mircea Lucescu au plecat în Germania să îi susţină pe tricolori la EURO 2024. Apariţia celor două legende pe aeroport nu a fost ignorată de români.

Mai multe persoane s-au fotografiat cu Gică Hagi. De asemenea, atunci când a apărut Mircea Lucescu, românii i-au zâmbit reputatului tehnician român.

Gică Hagi îl va vedea din tribune pe fiul său, Ianis, după ce a scris istorie pentru România la Campionatele Mondiale şi Europene.

Gică Hagi speră ca România să aibă un parcurs cât mai bun la turneul final. Primul pas ar fi obţinerea calificării în optimile de finală.

România are şansa să se califice şi de pe locul 3 în grupă. Naţionala lui Edi Iordănescu va debuta luni, de la ora 16:00, cu Ucraina la Campionatul European. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Programul din grupa României la EURO 2024

17 iunie, ora 16:00: ROMÂNIA – Ucraina, Munchen
17 iunie, ora 19:00: Belgia – Slovacia, Frankfurt
22 iunie, ora 16:00: Slovacia – Ucraina, Dusseldorf
22 iunie, ora 22:00: Belgia – ROMÂNIA, Koln
26 iunie, ora 19:00: Slovacia – ROMÂNIA, Frankfurt
26 iunie, ora 19:00: Belgia – Ucraina, Stuttgart

Mesajul lui Edi Iordănescu înainte de debutul României la EURO 2024!

„În pragul debutului României la EURO 2024, vreau să vă împărtășesc entuziasmul și determinarea echipei noastre. Știm că fiecare dintre voi trăiește cu sufletul alături de noi aceste momente pline de emoție.

Misiunea noastră, mai presus de orice obiectiv, este să aducem bucurie în inimile românilor. Am ajuns aici prin muncă, pasiune și sacrificiu. Am pregătit totul cu energie pozitivă și responsabilitate, pentru a obține maximum din această experiență extraordinară. Fiecare jucător este pregătit, echipa este pregătită. Dacă vom reuși să ne îndeplinim visul, nu va fi o surpriză pentru mine. Iar dacă lucrurile nu vor merge cum ne dorim, responsabilitatea îmi revine în totalitate. Dar am convingerea că suntem gata de luptă!

Sunt mândru de munca și dăruirea băieților noștri. Au dat totul în preliminarii și în pregătirea turneului final și sunt sigur că vor da totul și în meciuri.

Întăriți de gândurile bune ale românilor de acasă și din întreaga lume, suntem o singură inimă! Și batem pentru România!”, a transmis Edi Iordănescu, potrivit frf.ro.

Lotul României pentru EURO 2024

PORTARI
Florin NIȚĂ (Gaziantep | Turcia, 21/0), Horațiu MOLDOVAN (Atletico Madrid | Spania, 11/0), Ștefan TÂRNOVANU (FCSB, 1/0));

FUNDAȘI
Andrei RAȚIU (Rayo Vallecano | Spania, 17/1), Vasile MOGOȘ (CFR Cluj, 7/0), Radu DRĂGUȘIN (Tottenham | Anglia, 17/0), Bogdan RACOVIȚAN (Rakow | Polonia, 2/0), Adrian RUS (Pafos | Cipru, 20/1), Ionuț NEDELCEARU (Palermo | Italia, 27/2), Andrei BURCĂ (Al-Okhdood | Arabia Saudită, 27/1), Nicușor BANCU (Universitatea Craiova, 35/2);

MIJLOCAȘI
Deian SORESCU (Gaziantep | Turcia, 17/0), Marius MARIN (Pisa | Italia, 18/0), Alexandru CICÂLDĂU (Konyaspor | Turcia, 37/4), Răzvan MARIN (Empoli | Italia, 55/3), Nicolae STANCIU (Damac | Arabia Saudită, 70/14), Adrian ȘUT (FCSB, 2/0), Darius OLARU (FCSB, 18/0), Dennis MAN (Parma | Italia, 24/7), Valentin MIHĂILĂ (Parma | Italia, 21/4), Ianis HAGI (Deportivo Alaves | Spania, 35/5), Florinel COMAN (FCSB, 15/1);

ATACANȚI
Denis DRĂGUȘ (Gaziantep | Turcia, 11/2), George PUȘCAȘ (Bari | Italia, 42/11), Denis ALIBEC (Muaither | Qatar, 37/5), Daniel BÎRLIGEA (CFR Cluj, 2/0).

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
22:35

Rapid a jucat primele două amicale din cantonamentul din Slovenia. Cum s-au descurcat giuleștenii lui Neil Lennon

22:29

FotoConcentrare maximă la ultimul antrenament al naţionalei, înaintea meciului cu Slovacia! Pe ce stadion s-au antrenat „tricolorii”

22:22

LIVE TEXTAnglia – Slovenia și Danemarca – Serbia se joacă ACUM! Luptă strânsă pentru calificarea în „optimile” EURO 2024

22:14

„Așa e, da!” Mihai Stoica a confirmat transferul lui Florinel Coman în Qatar! Cine îl va înlocuil în „primul 11” la FCSB

21:51

„Fără strălucire!” L’Equipe, reacţie tranşantă după ce Franţa a pierdut primul loc în grupa de la EURO 2024

21:46

Giovanni Becali, detalii despre viitorul lui Olimpiu Moruțan! Mijlocașul a atras interes chiar dacă este accidentat

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina 6 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO
Citește și