Închide meniul

Florin Niță, surpriza pregătită de Edi Iordănescu pentru startul preliminariilor EURO 2024! Portarul ar putea reveni în lotul „tricolorilor”

Viviana Moraru Publicat: 17 februarie 2023, 14:47 / Actualizat: 17 februarie 2023, 15:51

Reclamă
Florin Niță, surpriza pregătită de Edi Iordănescu pentru startul preliminariilor EURO 2024! Portarul ar putea reveni în lotul tricolorilor”

Florin Niță, surpriza pregătită de Edi Iordănescu înainte de startul preliminariilor EURO 2024

Florin Niţă, la echipa naţională/ Profimedia

Florin Niță este surpriza pregătită de Edi Iordănescu la echipa națională, înainte de de startul preliminariilor pentru EURO 2024. Portarul român ar putea fi convocat de selecționerul „tricolorilor” la partidele cu Andorra și Belarus, programate la finalul lunii martie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Niță a schimbat echipa în această iarnă. Portarul român a fost împrumutat de Slavia Praga la Padurbice, până la finalul acestui sezon. La noua sa echipă, Niță a început să bifeze meciuri, fiind titular în ultimele trei partide.

Florin Niță, surpriza pregătită de Edi Iordănescu pentru startul preliminariilor EURO 2024

Florin Niță a lipsit de la ultimele două acțiune ale echipei naționale, din lunile septembrie și noiembrie, din cauza lipsei de meciuri. La Slavia Praga, portarul român ajunsese a treia variantă, și ca urmare, în acest sezon nu reușise să bifeze niciun minut la trupa din capitala Cehiei.

Ca urmare, Niță se pare că va reveni în lotul „tricolorilor”, anunță fanatik.ro. Edi Iordănescu ar urma să îl cheme pentru primele meciuri din preliminariile pentru Campionatul European din 2024, fiind convins de faptul că portarul a început să joace pentru echipa sa de club.

Florin Niță a fost titular între buturile echipei naționale, odată cu retragerea lui Ciprian Tătărușanu din 2020. Niță a apărat în preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022, și chiar în primele meciuri din ultima ediție a Ligii Națiunilor.

Reclamă

La echipa națională, Florin Niță va avea concurență serioasă, deoarece și Andrei Radu a schimbat echipa în această iarnă, transferându-se la Auxerre, unde a și devenit titular.

Radu a apărat în ultimele meciuri oficiale ale naționalei, cu Finlanda și Bosnia, în timp ce Horațiu Moldovan (Rapid) și Ștefan Târnovanu (FCSB) au debutat între buturile României la partidele amicale cu Slovenia și Moldova, de la finalul anului.

România luptă, în direct la Antena 1 și pe AntenaPLAY, pentru calificarea la EURO 2024. Antena 1 va transmite 5 din cele 10 meciuri pe care naționala României le va juca. Inclusiv bătălia finală cu Elveția va fi în direct la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

România luptă pentru calificarea la EURO 2024. Programul complet

  • Andorra – România (sâmbătă 25 martie, ora 21:45, Antena 1)
  • România – Belarus (marți, 28 martie, ora 21:45)
  • Kosovo – România (vineri, 16 iunie, ora 21:45, Antena 1)
  • Elveția – România (19 iunie, ora 21:45)
  • România – Israel (sâmbătă, 9 septembrie, ora 21:45)
  • România – Kosovo (marți, 12 septembrie, ora 21:45, Antena 1)
  • Belarus – România (joi, 12 octombrie, ora 21:45, Antena 1)
  • România – Andorra (duminică, 15 octombrie, ora 21:45)
  • Israel – România (sâmbătă, 18 noiembrie, ora 21:45)
  • România – Elveția (marți, 21 noiembrie, ora 21:45, Antena 1)

Mihai Aioani, cerut de Gică Popescu la echipa naţională înainte de startul preliminariilor EURO 2024

Gică Popescu susţine că Mihai Aioani merită să fie la echipa naţională, deoarece este portarul care a încasat cele mai puţine goluri în prima parte a sezonului de Liga 1.

Deşi consideră că Aioani trebuie să fie convocat în lotul României, Gică Popescu este de părere că Edi Iordănescu are o opinie diferită în privinţa jucătorilor pe care îi convoacă la echipa naţională.

„Ar trebui să vorbim despre jucători de la noi de la club şi aş fi considerat… este o chestiune de alegere a selecţionerului. El are o anumită percepţie despre anumiţi jucători, care nu este aceeaşi cu a noastră.

Dau un exemplu, eu am considerat că portarul nostru, care a luat cele mai puţine goluri în prima parte a sezonului, ar merita să fie cel puţin în primii trei convocaţi la naţională şi nu a fost.

Nu aş vrea să scot în evidenţă un jucător sau altul, de frică să nu îi fac rău”, a declarat Gică Popescu, la orangesport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
Vezi toate știrile
Citește și