Închide meniul
VIDEO

Florin Prunea, „cucerit” de Ianis Hagi după Columbia – România 3-2: „Le-a dat de gândit celor de la Alaves!”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 27 martie 2024, 19:33

Florin Prunea, cucerit” de Ianis Hagi după Columbia – România 3-2: Le-a dat de gândit celor de la Alaves!”

Florin Prunea, „cucerit” de Ianis Hagi după Columbia - România 3-2. Ce a spus fostul internațional despre fiul „Regelui”.

Florin Prunea/ Hepta

Florin Prunea a recunoscut că a fost cucerit de prestația lui Ianis Hagi, după Columbia – România 3-2. Fostul internațional a vorbit, de asemenea, și despre alți „tricolori”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Columbia și România a reprezentat ultimul meci al naționalei, din acțiunea lunii martie. Partida s-a jucat la Madrid, pe stadionul lui Atletico, și a fost în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Florin Prunea, „cucerit” de Ianis Hagi după Columbia – România 3-2

Fostul internațional este de părere că Ianis Hagi va primi mai multe minute la Alaves, după prestația din amicalul cu Columbia.

Fiul „Regelui” a marcat primul gol al echipei naționale și a avut o prestație solidă în partida de pe Metropolitano.

„Un test foarte concludent. Și meciul cu Irlanda de Nord ne-a arătat la ce nivel suntem. Am arătat că suntem destul de departe. Mai e timp totuși, mai sunt 2 amicale.

Reclamă

Eu cred că Ianis le-a dat de gândit celor de la Alaves. Sigur îi vor mai acorda minute. Și Drăgușin, e bine că selecționerul i-a dat 2 meciuri. E bine și că l-a schimbat.

Rațiu nu a făcut un meci rău, Burcă, Drăgușin sunt puncte fixe, dar sunt sigur că pot face meciuri mult mai bune.

Horațiu, jos pălăria! A dovedit că merită să meargă la turneul final, chiar dacă nu joacă și trece printr-o perioadă grea. Mai sunt amicale, care vor fi în perioada de pregătire. E foarte important pentru că nu am avut jucători accidentați”, a spus Florin Prunea.

Reclamă 4 / 0/3

Vezi video mai jos cu golul marcat de Ianis Hagi, în Columbia – România:

Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia – România

Gică Hagi a avut o reacţie savuroasă, după ce Ianis Hagi a marcat în duelul dintre Columbia şi România, duel care a fost live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. „Regele” a avut doar cuvinte de laudă la adresa fiului său, după evoluţia acestuia din partida de pe Wanda Metropolitano.

Ianis Hagi a început ca rezervă duelul cu Columbia, însă a fost trimis în teren în minutul 56, atunci când l-a înlocuit pe Valentin Mihăilă. Internaţionalul român de la Alaves a avut o evoluţie excelentă în duelul cu sud-americani.

„A intrat foarte bine. A făcut-o cum o face din 2021. El și cu Man sunt jucători decisivi la națională. Dacă nu mă înșel vizavi de statistică. Își face treaba, vine cu drag la echipa națională. Mă bucur că îi merge bine. Să o țină tot așa.

Am și eu un băiat și sunt fericit că practică fotbal, a ajuns la un anumit nivel foarte bun și de aceea am și mers la Madrid să văd meciul”, a declarat Gică Hagi, după ce s-a întors de la Madrid, conform sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și