Închide meniul
VIDEO

„Am şi eu un băiat şi sunt fericit!” Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia – România

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 27 martie 2024, 18:42

„Am şi eu un băiat şi sunt fericit! Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia – România

Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia - România

Gică Hagi şi Ianis Hagi/ Colaj Profimedia

Gică Hagi a avut o reacţie savuroasă, după ce Ianis Hagi a marcat în duelul dintre Columbia şi România, duel care a fost live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. „Regele” a avut doar cuvinte de laudă la adresa fiului său, după evoluţia acestuia din partida de pe Wanda Metropolitano.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a început ca rezervă duelul cu Columbia, însă a fost trimis în teren în minutul 56, atunci când l-a înlocuit pe Valentin Mihăilă. Internaţionalul român de la Alaves a avut o evoluţie excelentă în duelul cu sud-americani.

Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia – România

Gică Hagi a tras concluziile, după evoluţia lui Ianis Hagi din meciul cu Columbia. „Regele” a subliniat că fiul său a avut evoluţii solide la echipa naţională, încă de la debutul sub tricolor.

Gică Hagi a mai declarat că Ianis şi Dennis Man sunt jucătorii decisivi de la echipa naţională, fiind extrem de fericit de nivelul la care a ajuns fiul său.

„A intrat foarte bine. A făcut-o cum o face din 2021. El și cu Man sunt jucători decisivi la națională. Dacă nu mă înșel vizavi de statistică. Își face treaba, vine cu drag la echipa națională. Mă bucur că îi merge bine. Să o țină tot așa.

Reclamă

Am și eu un băiat și sunt fericit că practică fotbal, a ajuns la un anumit nivel foarte bun și de aceea am și mers la Madrid să văd meciul”, a declarat Gică Hagi, după ce s-a întors de la Madrid, conform sport.ro.

Ianis Hagi a marcat primul gol al României, din duelul cu Columbia. Fiul „Regelui” a punctat în minutul 84, şi a ajuns astfel cinci goluri marcate în tricoul echipei naţionalei.

Vezi video mai jos cu golul marcat de Ianis Hagi, în Columbia – România

Reclamă 4 / 0/3

„Îl vedem pe Ianis la EURO 2024?” Gică Hagi a dat imediat răspunsul! „Regele” a fost prezent la Columbia – România

Gică Hagi a dat imediat răspunsul atunci când a fost întrebat dacă îl vom vedea pe fiul său, Ianis, la EURO 2024. „Regele” a fost prezent la duelul dintre Columbia şi România, pentru a-i susţine pe „tricolori”.

Gică Hagi nu a vrut să ofere prea multe declaraţii despre situaţia fiului său, vorbind doar despre echipa naţională. „Regele” s-a declarat convins că partida cu Columbia este un test foarte important pentru „tricolori”.

„(N.r. Ce aşteptări să avem la EURO) Să ajungem bine, să credem în noi şi să facem un campionat bun. Cu siguranţă, vom fi mai buni decât înainte, pentru că în fotbal, cât trăieşti, înveţi. Sper că jucătorii români să fie mai bine.

(N.r. Îl vedem pe Ianis la European) Vorbim de echipa naţională acum, sperăm ca echipa naţională să facă bine”, a declarat Gică Hagi, înainte de meci, pentru AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și