Închide meniul

Florin Prunea pune tunurile pe FRF, după ce România a terminat pe ultimul loc în Liga Naţiunilor: „Burleanu e Bubico. E fără precedent!”

Viviana Moraru Publicat: 29 septembrie 2022, 21:15

Reclamă
Florin Prunea pune tunurile pe FRF, după ce România a terminat pe ultimul loc în Liga Naţiunilor: „Burleanu e Bubico. E fără precedent!

Florin Prunea a "bătut palma" cu FC U Craiova 1948 şi va deveni noul preşedinte al clubului

Florin Prunea, în timpul unui meci pe stadionul "Ștefan cel Mare" / Hepta

Florin Prunea pune tunurile pe FRF, după ce România a retrogradat în Liga Naţiunilor. Fostul internaţional l-a criticat pe Răzvan Burleanu, pentru declinul echipei naţionale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a retrogradat în Liga Naţiunilor, iar din ediţia viitoare se va duela cu formaţii precum Insulele Feroe sau Luxemburg. „Tricolorii” s-au clasat pe ultimul loc, în ciuda victoriei categorice cu Bosnia din ultima etapă, scor 4-1.

Florin Prunea pune tunurile pe FRF, după ce România a retrogradat în Liga Naţiunilor

Florin Prunea i-a criticat pe oficialii FRF, după rezultatele dezamăgitoare înregistrate de România. Fostul portar l-a ironizat pe Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei, numindu-l „Bubico”, şi taxându-l pentru salariul imens pe care îl încasează.

Totodată, Prunea l-a luat în vizor şi pe directorul tehnic al Federaţiei, Mihai Stoichiţă, căruia îi atribuie o parte din vina insuccesului înregistrat de echipa naţională.

„Avem un președinte de federație care câștigă în jur de 30.000 de euro pe lună, în mână. E inadmisibil, la fotbalul nostru! Este cel mai bine plătit om din fotbalul românesc, și peste antrenori. Poate Dan Petrescu are un salariu pe acolo, 20-30 de mii.

Reclamă

Burleanu nu e președinte de federație, e mini-președinte. Ce a investit în opt ani de zile? A preluat un sediu modern, două baze de pregătire moderne. Pot să-i pună suporterii ținta pe casă, el tot nu pleacă de acolo. Burleanu e Bubico, așa îi spun eu, în glumă.

Florin Prunea: „Este fără precedent”

Ce se întâmplă la nivel de scandări la echipa națională e fără precedent. Nimeni n-a mai fost atât de contestat în Europa. În Italia, și-au dat toți demisia după ce au ratat calificarea la Cupa Mondială. Ăștia de la noi n-o să plece niciodată!

Am văzut că Burleanu a declarat că e foarte fericit că am retrogradat în grupa următoare din Liga Națiunilor, că vom câștiga meciuri. Este fără precedent, suntem cu un picior în lumea a patra! De acum spun că Luxemburg ne bate, cu Azerbaidjan vom avea probleme.

Reclamă 4 / 0/3

Am văzut că Stoichiță a zis că n-am retrogradat. V-a luat la mișto, inclusiv pe suporterii echipei naționale. Și ce bătaie de joc e în privința contractelor selecționerilor. Nu știu cum Pelici a acceptat să vină cu un asemenea contract, pe câteva meciuri (n.r. – la naționala U19 a României).

Burleanu și Stoichiță pot să ajute la dezvoltarea fotbalului românesc? Stoichiță nu e om de fotbal, știu eu mai multe lucruri despre el. După ce a făcut mișto de toată lumea, când a zis că n-am retrogradat, eu îl dădeam afară pe Stoichiță, dacă eram președintele Federației. Dar sunt multe încrengături acolo”, a declarat Florin Prunea, pentru prosport.ro.

Mirel Rădoi este de partea lui Edi Iordănescu, după ce România a retrogradat în Liga Naţiunilor

Mirel Rădoi este de partea lui Edi Iordănescu, după ce România a retrogradat în Liga Naţiunilor. Antrenorul Universităţii Craiova speră ca selecţionerul să continue pe banca echipei naţionale, fiind încântat de jocul prestat de „tricolori” în ultimele două partide.

„Cred că puteam să luăm şase puncte de la această acţiune. Mie mi-a plăcut ceea ce am văzut la echipa naţională. Sper ca Edi Iordănescu să continue. Ştiu că nu este mulţumitor şi deloc plăcut că am retrogradat, dar până la urmă trebuie să acceptăm.

Şi poate fi un punct de plecare pentru noi să înţelegem că nu avem nimic altceva de făcut decât să încercăm şi, indiferent cine este antrenorul echipei naţionale, să îl ajutăm din toate punctele de vedere. Să facem rău şi să criticăm este foarte uşor, trebuie să venim cu soluţii concrete, pentru că sunt sigur că şi el urmăreşte ceea ce se vorbeşte şi trebuie să fie ceva benefic pentru echipa naţională”, a declarat Mirel Rădoi, la conferinţa e presă premergătoare duelului dintre Universitatea Craiova şi Voluntari.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:24 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și