Închide meniul

Florin Prunea tună şi fulgeră după Georgia U21 – România U21 2-0: „Iese prăpăd dacă toarnă Stoichiţă cum se fac convocările! Burleanu nici nu se pricepe!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 4 iunie 2022, 19:36

Florin Prunea tună şi fulgeră după Georgia U21 – România U21 2-0: „Iese prăpăd dacă toarnă Stoichiţă cum se fac convocările! Burleanu nici nu se pricepe!

Florin Prunea tună şi fulgeră după Georgia U21 - România U21

Florin Prunea, în timpul unui eveniment / SportPictures / Stefan Constantin / SPORT PICTURES via Hepta

Florin Prunea tună şi fulgeră după Georgia U21 – România U21 2-0. Fostul internaţional a răbufnit şi a pus tunurile pe Federaţia Română de Fotbal, după ce naţionala lui Florin Bratu a fost umilită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reprezentativa under 21 a României a fost învinsă, vineri, în deplasare, cu scorul de 2-0, de selecţionata similară a Georgiei, într-un meci amical. Kapanadze a reuşit o „dublă”, în minutele 68 şi 74. Meciul a fost întrerupt câteva minute din cauza unei pene de curent.

Florin Prunea tună şi fulgeră după Georgia U21 – România U21 2-0

Florin Bratu i-a făcut praf pe Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, şi Mihai Stoichiţă, directorul Comisiei Tehnice al FRF.

„Răzvan Burleanu nu are nicio apăsare că ne umilește Georgia la U21. Lui nu îi pasă de fotbalul românesc, visează doar la funcții la UEFA. Și de aia îl lasă pe Stoichiță să facă tot ce vrea… Pentru că Burleanu nici nu se pricepe, nici nu vrea să se murdărească el.

Cu o federație prăbușită și fără rezultate la niciun nivel vrea el să îl pună ăia prin funcții importante? Ăsta e adevărul! De ce nu îl dă afară pe Stoichiță? Pentru că îi e frică de el, de ceea ce știe! Păi, dacă se apucă Stoichiță să toarne tot ce e la FRF și cum se fac convocările iese prăpăd”, a declarat Florin Prunea, potrivit prosport.ro.

Reclamă

Florin Bratu îl susţine pe Edi Iordănescu înainte de bătăliile din Nations League

Florin Bratu, selecţionerul României U21, îl susţine pe Edi Iordănescu înainte de bătăliile din Nations League. Drumul spre EURO 2024 trece prin Nations League, iar Antena 1 transmite meciurile ”tricolorilor” în următorii 6 ani.

Florin Bratu este alături de Edi Iordănescu înainte de meciurile naţionalei din luna iunie. România va juca 4 meciuri în 10 zile, iar „Mitraliera” îl avertizează pe selecţioner cu privire la tinerii jucători pe care îi va convoca.

„Chiar vorbeam cu Edi. Şi pentru el e o premieră, e normal. Va fi un lot mai numeros de dată această. Sunt meciuri grele, nu este o grupă ușoară. Fiecare punct contează.

Reclamă 4 / 0/3

E greu să vii la națională când ești tânăr și e vacanță. Mental este greu, dar să vii la echipa națională pe final de sezon când ești tânăr și probabil vrei să pleci în vacanță…”, a declarat Florin Bratu.

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

7 iunie 2022, 21:45: Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA
11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA

Recomandări
  • Florin Prunea tună şi fulgeră după Georgia U21 – România U21 2-0
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și