Închide meniul

Florin Răducioiu crede că România va face performanță la EURO 2024: „Vor face mai multe decât noi în 1996”

Alex Ioniță Publicat: 21 noiembrie 2023, 17:42

Reclamă
Florin Răducioiu crede că România va face performanță la EURO 2024: Vor face mai multe decât noi în 1996”

Florin Răducioiu s-a descătuşat şi a remarcat un jucător al "câinilor"

Florin Răducioiu / Profimedia Images

Florin Răducioiu crede că România va face performanță la EURO 2024! Fostul mare atacant al echipei naționale este pe părere că „tricolorii” lui Edi Iordănescu vor face o figură bună la turneul final din Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta a vorbit despre și despre Generația de Aur care, la Campionatul European din 1996 nu au obținut niciun punct, într-o grupă cu Franța, Bulgaria și Spania. Răducioiu a transmis acum că „tricolorii” vor face o figură mult mai bună la acest turneu final.

Florin Răducioiu crede că România va face performanță la EURO 2024! Ce a spus despre viitorul naționalei

Fostul mare atacant este de părere că prima reprezentativă condusă de Edi Iordănescu este o echipă care vrea să se afirme și care nu are nimic de pierdut, având în vedere faptul că „tricolorii” nu au jucat la niciun turneu final de la EURO 2016.

Totodată, Florin Răducioiu crede că actuala generație a naționalei va avea rezultate mult mai bune decât „Generația de Aur”, care nu a avut o prestație bună la EURO 1996.

„La Campionatul European se pot întâmpla multe lucruri. Într-o grupă de 4 este de ajuns să câștigi un meci, să faci un egal și ai mari șanse să te califici mai departe.

Reclamă

Echipa asta a României este foarte periculoasă, nu are nimic de pierdut, este o echipă tânără care vrea să se afirme, lipsind de mult timp de la un Campionat European. Atenție mare la România!

Sincer, îmi aduc aminte de Europeanul din ’96, care a fost un dezastru pentru noi… eu sunt convins că acești băieți vor face mai mult de un punct la Campionatul European”, a spus Florin Răducioiu, potrivit orangesport.ro.

Presa din Elveția l-a analizat pe Edi Iordănescu înainte de meciul cu România

Înaintea partidei care contează pentru ultima etapă din Grupa I a preliminariilor pentru EURO 2024, elvețienii au vorbit despre selecționerul echipei naționale, dar și despre tatăl acestuia, Anghel Iordănescu.

Reclamă 4 / 0/3

Jurnaliștii din „Țara Cantoanelor” au menționat performanțele tatălui actualului selecționer, în condițiile în care Edi Iordănescu a calificat România la un turneu final.

„România revine în elită după opt ani și va participa la Campionatul European din Germania. Antrenorul Eduard Iordănescu îi calcă pe urme tatălui său.

Iordănescu este un nume mare în fotbalul românesc. Tatăl lui Eduard, Anghel Iordănescu, este unul dintre cei mai mari antrenori din istoria FRF. În 1986 a câștigat cu Steaua București Cupa Campionilor Europeni, iar în 2015 devenise ultimul selecționer care califica România la un turneu final, Europeanul din Franța.

Ultima Cupă Mondială la care a participat România a fost în 1998, când antrenor era Anghel Iordănescu. Acum, fiul său este cel responsabil să ducă România pe noi culmi”, au notat jurnaliștii publicației blick.ch.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și