Închide meniul

Presa din Elveția l-a analizat pe Edi Iordănescu înainte de meciul cu România: „Îi calcă pe urme tatălui său”

Alex Ioniță Publicat: 21 noiembrie 2023, 17:11

Reclamă
Presa din Elveția l-a analizat pe Edi Iordănescu înainte de meciul cu România: Îi calcă pe urme tatălui său”

Edi Iordănescu, dezlănţuit la adresa lui Andrei Borza

Edi Iordănescu, în timpul unui meci - Hepta

Presa din Elveția l-a analizat pe Edi Iordănescu înainte de meciul cu România! Jurnaliștii din „Țara Cantoanelor” au vorbit despre selecționerul echipei naționale înaintea meciului de pe Arena Națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre România și Elveția va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY de la ora 21:45. „Tricolorii” pot termina grupa pe prima poziție în cazul în care nu vor pierde partida cu selecționata lui Murat Yakin.

Presa din Elveția l-a analizat pe Edi Iordănescu înainte de meciul cu România! Ce s-a scris despre selecționerul echipei naționale

Înaintea partidei care contează pentru ultima etapă din Grupa I a preliminariilor pentru EURO 2024, elvețienii au vorbit despre selecționerul echipei naționale, dar și despre tatăl acestuia, Anghel Iordănescu.

Jurnaliștii din „Țara Cantoanelor” au menționat performanțele tatălui actualului selecționer, în condițiile în care Edi Iordănescu a calificat România la un turneu final.

„România revine în elită după opt ani și va participa la Campionatul European din Germania. Antrenorul Eduard Iordănescu îi calcă pe urme tatălui său.

Reclamă

Iordănescu este un nume mare în fotbalul românesc. Tatăl lui Eduard, Anghel Iordănescu, este unul dintre cei mai mari antrenori din istoria FRF. În 1986 a câștigat cu Steaua București Cupa Campionilor Europeni, iar în 2015 devenise ultimul selecționer care califica România la un turneu final, Europeanul din Franța.

Ultima Cupă Mondială la care a participat România a fost în 1998, când antrenor era Anghel Iordănescu. Acum, fiul său este cel responsabil să ducă România pe noi culmi”, au notat jurnaliștii publicației blick.ch.

În cazul în care România nu va pierde partida cu Elveția, „tricolorii” lui Edi Iordănescu vor fi repartizați în urna a 2-a la tragerea la sorți a grupelor EURO 2024. Acest lucru ar însemna faptul că prima reprezentativă ar putea avea adversari mai accesibili în cadrul turneului final.

Reclamă 4 / 0/3

La ce jucători a renunţat Edi Iordănescu, înainte de România – Elveţia!

Edi Iordănescu a anunţat lotul de 23 de jucători pe care se va baza la meciul cu Elveţia, ultimul din preliminariile EURO 2024. Valentin Mihăilă este suspendat şi nu putea fi convocat pentru această partidă, după cartonaşul roşu primit în meciul cu Israel.

Ceilalţi trei jucători care vor rămâne în tribună şi care ar fi avut drept de joc sunt Marius Ştefănescu, Adrian Rus şi Andres Dumitrescu, potrivit uefa.com. Marius Ştefănescu nu a prins lotul nici în meciul cu Israel.

În locul acestora, selecţionerul îi va avea la dispoziţie pe Florin Tănase, Bogdan Racoviţan şi Andrei Artean, jucători care nu au prins lotul în meciul cu Israel.

Cum arată lotul României pentru meciul cu Elveţia şi numerele de pe tricouri alese de „tricolori”:

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și