Închide meniul

Florin Răducioiu, mesaj clar după ce Israel a pierdut cu Kosovo: „Aştept să merg în Germania!”

Viviana Moraru Publicat: 13 noiembrie 2023, 10:59

Reclamă
Florin Răducioiu, mesaj clar după ce Israel a pierdut cu Kosovo: „Aştept să merg în Germania!

Florin Răducioiu, mesaj clar după ce Israel a pierdut cu Kosovo

Florin Răducioiu, în timpul unui eveniment/ Profimedia

Florin Răducioiu a transmis un mesaj clar, după ce Israel a pierdut duelul cu Kosovo, din preliminariile EURO 2024. Fostul internaţional consideră că România merită să se califice la Campionatul European din Germania, de anul viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kosovo a învins-o cu 1-0 pe Israel, iar României i-au crescut considerabil şansele să se califice la EURO 2024. „Tricolorii” au nevoie de un succes în meciurile cu Israel şi Elveţia, pentru a-şi asigura prezenţa în Germania. Duelul cu elveţienii se va vedea pe 21 noiembrie, de la 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Florin Răducioiu, mesaj clar după ce Israel a pierdut cu Kosovo

Florin Răducioiu a declarat că ar fi incredibil dacă România nu ar reuşi să se califice din această campanie la EURO. Acesta susţine că grupa „tricolorilor” a fost una „ciudată”, dată fiind şi situaţia cu care se confruntă Israelul.

Fostul internaţional a declarat echipa naţională şi fanii „tricolorilor” au nevoie să se califice la Campionatul European, şi aşteaptă cu nerăbdare să meargă în Germania, pentru a-i susţine pe jucători.

„Dacă din această grupă nu ne calificăm, ar fi de-a dreptul incredibil, ar fi mare păcat. Este o grupă foarte ciudată, s-au întâmplat foarte multe, s-au făcut foarte multe calcule, s-a câştigat foarte puţin. O grupă un pic nebună.

Reclamă

Merităm să ne calificăm din această grupă, oarecum slabă. Este foarte important să fim acolo, în Germania. Echipa naţională are nevoie de acest rezultat, suporterii au nevoie de o asemenea calificare. Toţi avem nevoie.

Abia aştept să merg în Germania, evident, dar haideţi să nu cântăm victoria atât de devreme, mai este totuşi acest meci cu Israel. Nu vom rata această ocazie unică”, a declarat Florin Răducioiu, conform primasport.ro.

Scenariile care ne duc sigur la EURO 2024

Cum arată clasamentul în grupa României, după Kosovo – Israel 1-0. Principala noastră contracandidată a pierdut în Kosovo, iar distanţa dintre România şi Israel a rămas de 5 puncte.

Reclamă 4 / 0/3

În acest context, şansele naţionalei României de a se califica la Campionatul European au crescut considerabil. Astfel, România ar fi sigură de prezenţa la EURO cu o victorie în partidele cu Israel sau cu Elveţia.

România are şi varianta egalului cu Israel pentru a se califica, cu condiţia ca naţionala din „Ţara Sfântă” să nu învingă Elveţia. Lucrurile se complică dacă Israel va obţine victoria cu Elveţia. În această situaţie, înaintea meciului direct, România ar mai avea doar două puncte avans.

Un rezultat de egalitate în Israel nu ne-ar asigura calificarea la EURO şi, pentru a fi siguri de calificare, ar trebui să nu pierdem cu Elveţia. La egalitate de puncte, primul criteriu de departajare este golvaerajul. În acest moment, România are un golaveraj de 13-4, în timp ce Israel are un golaveraj de 7-8.

În cazul în care Israel nu învinge Elveţia, atunci ne-ar fi suficient şi un rezultat de egalitate cu naţionala din „Ţara Sfântă” pentru a ne califica.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și