Închide meniul

Florin Răducioiu sare în apărarea lui Edi Iordănescu: „Sunt împotriva acestui val de critici”

Alex Ioniță Publicat: 13 octombrie 2023, 19:22

Reclamă
Florin Răducioiu sare în apărarea lui Edi Iordănescu: Sunt împotriva acestui val de critici”

Florin Răducioiu sare în apărarea lui Edi Iordănescu

Florin Răducioiu, în timpul unei conferințe / Hepta

Florin Răducioiu sare în apărarea lui Edi Iordănescu, după ce selecționerul a fost ținta unui val uriaș de critici, având în vedere ultimul rezultat înregistrat de echipa națională a României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Tricolorii” au terminat partida cu Belarus, de la Budapesta, la egalitate, scor 0-0. Meciul din care echipa națională a obținut doar un punct a fost în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Pentru prima reprezentativă urmează duelul cu Andorra, care va avea loc duminică, de la ora 21:45, pe Arena Națională.

Florin Răducioiu sare în apărarea lui Edi Iordănescu. Ce a spus despre selecționerul echipei naționale

Fostul mare atacant este de părere că Edi Iordănescu nu ar trebui criticat după remiza albă înregistrată la Budapesta. Florin Răducioiu este de părere că atât „tricolorii”, cât și Edi Iordănescu, au nevoie de liniște, pentru a se impune în partida cu Andorra.

Totodată, fostul jucător de la AC Milan este de părere că valoarea jucătorilor convocați la prima reprezentativă va crește, în momentul în care va fi „liniște” în jurul primei reprezentative a României.

„Am văzut şi am citit toate polemicile, sunt împotriva acestui val de critici nejustificate din partea unor foşti mari colegi de ai mei, trebuie să fim mai realişti pentru că avem şanse reale să ne calificăm. Sunt necondiţionat alături de naţională şi nu văd aceasta încâierare între foşti jucători şi Edi, au nevoie de linişte pentru a bate Andorra. Toată lumea are de câştigat pentru eventuala calificare, Becali şi Gică Popescu şi Rotaru.

Reclamă

Va creşte valoara acestor jucători, trebuie să fie mai aproape de naţională! Chiar şi eu am criticat naţionala după Israel dar trebuie să străngem rândurile şi să ne calificăm. Nu văd mari echipe care joacă un fotbal spectaculos, chiar nu sunt, poate 2. Aici e vorba de calificare, da, înteleg pretenţia, dar nu s-a putut mai mult. Nu trebuie să distrugem naţionala şi să intrăm în polemici, au nevoie de susţinere”, a spus fostul internațional, potrivit orangesport.ro.

Mihai Stoica îl cere pe Olimpiu Moruțan titular la echipa națională. Ce a transmis oficialul de la FCSB

Mihai Stoica este de părere că Olimpiu Moruțan ar putea să ajute mai mult echipa națională a României dacă ar fi folosit de către selecționer încă din primul minut al partidei. Mesajul oficialului de la FCSB vine în contextul în care mijlocașul nu a fost titular în partida dintre Belarus și România, chiar dacă în ultimele partide ale „tricolorilor” a avut evoluții bune.

„Moruţan de câte ori joacă aduce ceva, dar nu prea joacă… Eu zic că ar merita şi băiatul ăsta să joace titular, a câştigat meciuri. (n.r. peste Man?) Man a fost destul de tăcut meciul ăsta, nu ştiu, trebuie să îi vezi la antrenamente şi în funcţie de adversar”, a spus oficialul de la FCSB, potrivit sursei citate anterior.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima cursă e live, ACUM, în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 2-2. Clujenii au reușit să egaleze, după o gafă colosală în apărarea „câinilor” 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Diaconu şi Dragoman, eliminate Vezi toate știrile
Citește și