Închide meniul
EXCLUSIV

Florin Tănase e gata de EURO 2024, după golul superb cu Columbia: „Vreau să fiu acolo şi să îi bucurăm pe români!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 martie 2024, 23:54

Florin Tănase e gata de EURO 2024, după golul superb cu Columbia: „Vreau să fiu acolo şi să îi bucurăm pe români!

Florin Tănase e gata de EURO 2024, după golul superb cu Columbia

Captură AntenaSport

Florin Tănase e gata de EURO 2024, după golul superb marcat în Columbia – România 3-2. Tricolorii au avut un final de meci de senzaţie şi au marcat de două ori prin Ianis Hagi şi Florin Tănase. Columbia – România 3-2 a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Tănase a marcat al doilea gol al României în partida cu Columbia şi anunţă că este pregătit pentru a merge la EURO.

Florin Tănase e gata de EURO 2024, după golul superb cu Columbia

Un meci dificil, a fost un test pentru noi pentru că jucam cu o echipă care nu a mai pierdut de multe meciuri. A fost un test bun pentru noi. Nu ştiu ce concluzii a tras Edi Iordănescu. Au fost două teste pentru viitorul nostru. Avem de învăţat din aceste două meciuri pentru a putea fi pregăţi la turneul final şi a face un turneu final foarte bun. Sud-americanii fac o atmosferă fierbinte, aţi văzut şi dumneavoastră ce frumos a fost.

Ne pare rău că nu am putut să îi facem pe fani fericiţi. Sunt titani ai fotbalului românesc. Foşti mari jucători şi antrenor. Înseamnă mult să stai cu ei de vorbă. Când intri pe teren trebuie să fii concentrat. Îmi doresc să merg la EURO şi să bucurăm românii„, a spus Florin Tănase în exclusivitate pentru AntenaSport.

Columbia – România 3-2. Revenire pe final a tricolorilor

Columbia a dominat meciul şi a deschis scorul încă din minutul 5, prin Jhon Cordoba, care a înscris cu o lovitură de cap. În minutul 36 Stanciu şi Marius Marin s-au încurcat şi după o pasă cu călcâiul, Jhon Arias a marcat pentru 2-0.

Reclamă

Horaţiu Moldovan a intervenit excelent în minutele 52 şi 66, dar portarul tricolorilor nu a mai avut ce face la şutul lui Yaser Asprilla, din minutul 80.

Pe final, românii au făcut pressing în preajma careului advers, iar Ianis Hagi a recuperat balonul şi a înscris primul gol pentru elevii lui Edi Iordănescu. Tricolorii au mai înscris odată, în minutul 90+4, când Man a pasat şi Florin Tănase a redus din diferenţă, dar s-a încheiat 3-2 pentru sud-americani, după o partidă în care România a fost periculoasă doar în ultimele cincisprezecee minute.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și