Închide meniul
VIDEO

Columbia – România 3-2 a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Ianis Hagi şi Tănase au marcat pentru tricolori

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 martie 2024, 23:15 / Actualizat: 2 aprilie 2024, 18:54

Columbia – România 3-2 a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Ianis Hagi şi Tănase au marcat pentru tricolori

Columbia - România 3-2 a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Ianis Hagi şi Tănase au marcat pentru tricolori

Profimedia

Columbia – România 3-2 a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. România a fost condusă cu 3-0, dar a revenit fabulos pe finalul partidei. Ianis Hgai şi Florin Tănase au marcat golurile tricolorilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Columbia a dominat meciul şi a deschis scorul încă din minutul 5, prin Jhon Cordoba, care a înscris cu o lovitură de cap. În minutul 36 Stanciu şi Marius Marin s-au încurcat şi după o pasă cu călcâiul, Jhon Arias a marcat pentru 2-0. Horaţiu Moldovan a intervenit excelent în minutele 52 şi 66, dar portarul tricolorilor nu a mai avut ce face la şutul lui Yaser Asprilla, din minutul 80.

Pe final, românii au făcut pressing în preajma careului advers, iar Ianis Hagi a recuperat balonul şi a înscris primul gol pentru elevii lui Edi Iordănescu. Tricolorii au mai înscris odată, în minutul 90+4, când Man a pasat şi Florin Tănase a redus din diferenţă, dar s-a încheiat 3-2 pentru sud-americani, după o partidă în care România a fost periculoasă doar în ultimele cincisprezecee minute.

VIDEO Columbia – România 3-2 a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

Min. 90+4: FINAL DE MECI! Columbia – România 3-2! România a revenit pe final şi a limitat proporţiile scorului. Ianis Hagi şi Florin Tănase au marcat.

Min. 90+3: Columbia – România 3-2. Florin Tănase a marcat în prelungirile partidei. Ce final nebun de meci.

Reclamă

Min. 83: Columbia – România 3-1. Ianis Hagi a profitat de o gafă a columbienilor şi a marcat, ca tatăl său, în poarta columbienilor!

Min. 79: Columbia – România 3-0. Asprilla a marcat cu un şut pe joc din interiorul careului. Sud-americanii fac spectacol cu naţionala lui Edi Iordănescu.

Min. 65: Ocazie Columbia! Luis Diaz a reuşit un dribling stelar, faza a continuat superb, dar Moldovan a reuşit să respingă.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 56: Schimbări la România. Au ieşit Mihăilă şi Alibec, au intrat Ianis Hagi şi Denis Drăguş.

Min. 54: Ocazie România! Alibec nu a putut trimite mingea în poartă din câţiva metri.

Min. 52: Ocazie Columbia! Luis Diaz a tras de la marginea careului, dar Horaţiu Moldovan a avut o intervenţie fabuloasă!

Min. 49: Ocazie Columbia! Cordoba a scăpat spre poarta lui Moldovan, dar şutul atacantului Columbiei a lovit plasa laterală!

Min. 47: Ocazie România! Moruţan a şutat de la marginea careului, dar Vargas a reuşit să reţină.

Min. 46: Schimbare la România! A ieşit Drăguşin, a intrat Nedelcearu.

Min. 45+3: FINAL DE PRIMĂ REPRIZĂ! România este condusă cu 2-0 şa pauză.

Min. 35:  Columbia – România 2-0. Arias a majorat scorul după o fază superbă a sud-americanilor. Munoz a declanşat faza cu o pasă magică cu călcâiul.

Reclamă

Update: Momente magice oferite de Luis Diaz, starul celor de la Liverpool.

Min. 29: Acţiune superbă a lui Moruţan, dar şutul acestuia trece pe lângă poarta columbienilor.

Min. 27: Cordoba a lovit mingea cu capul, dar de această dată Horaţiu Moldovan a reţinut.

Min. 20: Acţiune superbă a lui Mihăilă pe partea stângă, dar nu a mai avut energie pentru pasa decisivă. România joacă fără reţineri în faţa Columbiei.

Min. 8: Ocazie România! Alibec nu poate relua din 6 metri, după ce a primit o pasă perfectă de la Moruţan.

Min. 6: Columbia – România 1-0. Cordoba a deschis scorul cu o lovitură de cap. Cordoba a marcat primul gol pentru naţionala României. Luis Dias, acţiune superbă.

Min. 1: A început partida.

Update 21:25: Imagini emoţionante în timpul intonării imnului României.

Update: Echipele de start:

ROMÂNIA: Moldovan – Raţiu, Drăguşin, Burcă, Opruţ – M. Marin, Stanciu, R. Marin – Moruţan, Alibec, Mihăilă.

Selecționer: Edward Iordănescu

Rezerve: 1. Niță, 16. Aioani – 4. Manea, 5. Nedelcearu, 8. Cicâldău, 9. Pușcaș, 14. Hagi, 19. Drăguș, 20. Man, 22. Racovițan, 23. Sorescu, 24. Olaru, 25. Fl. Coman, 26. Șut, 27. Fl. Tănase

COLUMBIA: C. Vargas – D. Munoz, Cuesta, Lucumi, Mojica – Lerma, Rios – J. Arias, J. Rodriguez (cpt.), L. Diaz – J. Cordoba

Rezerve: D. Ospina, A. Montero – S. Arias, Castano, Cassierra, Carrascal, Cabal, C. Gomez, Mosquera, Borre, Quintero, Asprilla, Fuentes, Portilla, G. Puerta

Selecționer: Nestor Lorenzo

Update 20.50: Tricoul lui Ianis Hagi este la mare căutare printre fanii români care au intrat deja pe Metropolitano.

Update 20.45: Cum a ajuns Roberto Carlos înnebunit după micii româneşti. Dezvăluiri fabuloase făcute de unul dintre cei mai înfocaţi fani ai lui Atletico: „I-am dat mici şi sarmale! E un băiat de nota 10

Update 20.40: Se „cutremură” Madridul la meciul de senzaţie Columbia – România! Fanii români iau cu asalt stadionul!

Update 20.35: Ciprian Marica va sta în galeria României la meciul cu Columbia.

Update 20.30: „Revoluţie” în primul 11 al României! Edi Iordănescu a schimbat şapte jucători. Detalii AICI!

UPDATE 17:16: Câte bilete s-au vândut la Columbia – România! Detalii AICI!

UPDATE 14:00 Mesajul postat de Atletico Madrid pe TikTok, în limba română, pentru Horaţiu Moldovan! Detalii AICI

UPDATE 13:45 Ciprian Marica se aşteaptă la un meci ca la EURO 2024, în această seară! Detalii AICI

UPDATE 11:30 Selecţionerul României a ales lotul de 26 de jucători pentru super-amicalul cu Columbia, care va fi pe Antena 1 şi în AntenaPLAY!

Lotul României pentru super-amicalul cu Columbia / frf.ro
Lotul României pentru super-amicalul cu Columbia / frf.ro

UPDATE 11:00 Radu Drăguşin a spus care e obiectivul României la EURO 2024! Detalii AICI

UPDATE 09:00 Mesajul selecţionerului Edi Iordănescu pentru românii care vor veni la meci să susţină naţionala. Detalii AICI

Edi Iordănescu a spus înaintea super-meciului cu Columbia că va fi o confruntare de gală. Înaintea partidei, tricolorii s-au antrenat la celebra bază de pregătire a celor de la Real Madrid. Mai mult, selecţionerul Edi Iordănescu a dezvăluit, în exclusivitate la AntenaSport, că va avea o întâlnire înainte de meci şi cu antrenorul celor de la Real Madrid, Carlo Ancelotti.

E o bază pe care am vizitat-o relativ recent şi mă bucur să fim acolo. Ma bucur că şi băieţii au posibilitatea să vadă ce înseamnă o baza la cel mai mare nivel. Mister Ancelotti e un om fabulos şi mereu a avut deschidere pentru noi. Cu siguranţă că o să ne întâlnim, pentru că am stabilit deja această întâlnire. Trebuia să fie azi, dar el a fost plecat prin Italia şi probabil că mâine, în timpul foarte scurt pe care şi eu îl am la dispoziţie, ne vom vedea. Şi tatăl meu e aici şi vrea să se întâlnească cu el„, a spus Edi Iordănescu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Vezi declaraţiile EXCLUSIVE date de Edi Iordănescu

Radu Drăguşin, despre duelul stelar cu Luis Diaz, din Columbia – România

Cel mai valoros jucător român al momentului, Radu Drăguşin, a vorbit şi el înaintea duelului de gală cu Columbia. Radu Drăguşin a vorbit despre duelul cu Luis Diaz, starul columbienilor, care evoluează la Liverpool. Fundaşul naţionalei şi al lui Spurs a recunoscut că Luis Diaz poate să le pună probleme „tricolorilor”.

Luis Diaz, cel mai valoros şi mai periculos jucător al lor. Cu siguranţă e un jucător care ne poate pune probleme. (n.r: Care e secretul să-i opreşti?) Secretul e de a fi organizaţi foarte bine, de a înţelege momentele meciului, de a fi foarte agresivi pe purtătorii mingii şi, când avem ocazia, să fructificăm.

(n.r.: Ce v-a transmis selecţionerul Edi Iordănescu şi cum v-a motivat?) Noi încercăm să câştigăm fiecare meci. Meciul cu Irlanda de Nord credem că l-am fi putut câştiga. Din păcate, nu a fost aşa, am întâlnit o echipă foarte bine organizată. O echipă care a stat în bloc, foarte jos, în faţa porţii lor. Foarte agresivă când ne apropiam de ei, iar acest lucru ne-a creat probleme în a-i desface.

Per total, am controlat acel joc, am încercat să ne impunem jocul şi a fost şi el un test foarte bun.

(n.r: Ucraina sau Islanda pentru primul meci de la EURO 2024?) Nu am o favorită, o să le urmărim pe amândouă, iar cea care o să merite mai mult o să vină cu noi la EURO”, a declarat Radu Drăguşin în exclusivitate pentru AntenaSport înainte de meciul România – Columbia.

Vezi aici declaraţiile EXCLUSIVE date de Radu Drăguşin

Columbia – România LIVE VIDEO | Capitolul la care sud-americanii surclasează România

Columbia este un adevărat colos pentru naţionala lui Edi Iordănescu, dacă ne raportăm la valoarea jucătorilor din lot. Columbia – România e marţi, de la 21:30, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Columbia vine la meciul cu România după o victorie strălucitoare în faţa Spaniei, scor 1-0. De cealaltă parte, tricolorii lui Edi Iordănescu au remizat pe Arena Naţională cu Irlanda de Nord, scor 1-1.

Dacă ne raportăm la valoarea individuală a jucătorilor, Columbia porneşte clar cu prima şansă. Dar tricolorii lui Edi Iordănescu au demonstrat, mai ales în partida cu Elveţia, o naţională care se poate compara cu cea a Columbiei, că prin organizare şi dăruire pot obţine rezultate mari.

Primul 11 folosit de Columbia în amicalul cu Spania are o cotă de piaţă de 162.000.000 de euro. Cel mai valoros jucător al columbienilor este starul lui Liverpool, Luis Diaz. Acesta este cotat de site-ul Transfermarkt la 75.000.000 de euro.

România răspunde şi ea cu un jucător din Premier League. Radu Drăguşin este cel mai bine cotat tricolor cu 25.000.000 de euro. Valoarea totală a jucătorilor trimişi în primul 11 de Edi Iordănescu în amicalul cu Irlanda de Nord a fost de 56.000.000 de euro.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” Vezi toate știrile
Citește și