Închide meniul

Florin Tănase i-a schimbat percepția lui Gigi Becali! Decizia luată de finanțatorul FCSB

Publicat: 15 noiembrie 2023, 8:33

Reclamă
Florin Tănase i-a schimbat percepția lui Gigi Becali! Decizia luată de finanțatorul FCSB

Florin Tănase i-a schimbat percepția lui Gigi Becali

Florin Tănase şi Gigi Becali / Colaj Profimediaimages

Florin Tănase i-a schimbat percepția lui Gigi Becali! Convocarea fostului căpitan de la FCSB la echipa națională l-a făcut pe patronul roș-albaștrilor să își schimbe radical opinia referitor la prima reprezentativă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă până acum a declarat că nu vrea ca România să se califice la EURO 2024, după convocarea lui Tănase, Becali și-a schimbat opinia și ține cu naționala României! Pe lângă Tănase, alți doi favoriți ai patronului de la FCSB au fost convocați de Edi Iordănescu pentru „dubla decisivă” cu Israel și Elveția. Este vorba despre Florinel Coman și Darius Olaru.

Florin Tănase i-a schimbat percepția lui Gigi Becali

Acum țin și eu cu calificarea, mai ales că a venit și Tănase! Acum nu pot să fiu împotriva lui Coman, Olaru și Tănase, sunt în favoarea lor! Țin și eu cu naționala!„, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Tănase îl poate ajuta pe Edi Iordănescu, după accidentarea suferită de Daniel Bîrligea. Selecţionerul a decis să nu mai convoace un alt jucător, după ce atacantul celor de la CFR Cluj a părăsit cantonamentul naţionalei.

Conform surselor AntenaSport, Edi Iordănescu se va baza pe cei patru atacanţi aflaţi în lot pentru „dubla” decisivă cu Israel şi Elveţia, şi nu va convoca un înlocuitor după accidentarea lui Daniel Bîrligea. România – Elveţia e live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, pe 21 noiembrie, de la ora 21:45. Israel – România e sâmbătă, de la aceeaşi oră.

Reclamă

Nicolae Stanciu, înainte de „finalele” cu Israel şi Elveţia, din preliminariile pentru EURO 2024

Tricolorii au nevoie de o victorie cu Israel, în Ungaria, pentru a fi siguri de prima calificare la un turneu final european după opt ani. Stanciu a fost prezent şi la EURO 2016.

O calificare ar însemna totul pentru mine şi ăsta e visul meu cel mai mare, să ducem România la EURO, având în vedere că au trecut 8 ani de la precedenta calificare, să fiu pe teren şi în preliminarii, pentru că pentru EURO 2016 nu am fost. Din postura de căpitan, este mai mult decât mi-aş fi putut imagina vreodată.

Mai avem aceste două meciuri şi ştim cu toţii ce înseamnă şi ce putem reuşi. La fel ca până acum, cred că am demonstrat de la începutul campaniei am arătat că suntem pregătiţi şi că ştim unde vrem să ajungem şi aşa vom fi şi la ora meciului cu Israel, şi la meciul cu Elveţia şi ne dorim ca la sfârşitul meciului cu Elveţia să le facem o bucurie fanilor, că ştiu că s-au epuizat biletele. Ar fi ceva extraordinar să sărbătorim o calificare cu 50.000 de oameni în tribune.

Reclamă 4 / 0/3

Stanciu: „Eu cred că merităm calificarea

Dacă ar fi zis cineva că vom fi pe primul loc, toată lumea ar fi acceptat acest scenariu. Ştim cât am muncit şi îmi doresc din suflet să rămânem neînvinşi şi după cele două meciuri. Grupa e mai complicată sau rezultatele care au avut loc sunt destul de ciudate şi tot ce-mi doresc e să ajungem calificaţi, nu contează dacă neînvinşi sau nu.

Eu cred că merităm calificarea şi ăsta ar fi singurul criteriu de zis. Dacă nu merităm, nu vom ajunge, dar cred că am demonstrat că merităm lucrul acesta. Cel mai mult mă bucur de grupul ce s-a format. Sper să se menţină această stare. Sunt sigur că doar aşa vom avea rezultate şi vom avea prezenţă constantă la turneele finale”, a spus Stanciu, citat de frf.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” Vezi toate știrile
Citește și