Închide meniul
Video

Florin Tănase, pregătit pentru sărbătoarea de pe Arena Naţională: „Atmosfera e incredibilă! Am făcut milioane de români fericiţi”

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 noiembrie 2023, 21:25

Reclamă

Florin Tănase, pregătit pentru sărbătoarea de pe Arena Naţională

Florin Tănase, în timpul unui interviu pentru AntenaSport

Florin Tănase a anunţat că este pregătit pentru sărbătoarea de pe Arena Naţională. Fostul căpitan al FCSB-ului a oferit un interviu în exclusivitate pentru AntenaSport chiar înainte de România – Elveţia, meci care va putea fi urmărit în format LIVE VIDEO pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Atacantul în vârstă de 28 de ani a fost lăsat pe bancă de Edi Iordănescu pentru confruntarea de pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tricolorii luptă pentru a se menţine pe primul loc în Grupa I. România are 19 puncte, în timp ce Elveţia, calificată şi ea la EURO 2024, are 17 puncte. Dacă vom evita înfrângerea, avem asigurat locul în urna a doua la tragerea la sorţi a grupelor turneului final din Germania.

Florin Tănase, pregătit pentru sărbătoarea de pe Arena Naţională

Tănase a fost aplaudat de fanii de pe Arena Naţională. Vizibil emoţionat, fostul jucător al FCSB-ului a precizat că vrea să le ofere suporterilor o victorie epică împotriva Elveţiei.

Sunt sentimente de fericire, de împlinire. Uitaţi ce atmosferă incredibilă este aici. Suntem foarte bucuroşi că am reuşit să facem milioane de români fericiţi. Este un vis împlinit, normal, de când te apuci de fotbal îţi doreşti să îmbraci tricoul echipei naţionale iar pe urmă să îţi îndeplineşti obiectivele cu echipa naţională.

E o performanţă, după atâţia ani de stat acasă. Este un lucru foarte bun pentru noi şi ne simţim împliniţi.

Reclamă

Jucăm împotriva unei echipe foarte puternice, normal că nu este un amical, şi ne dorim să terminăm pe primul loc. Cu siguranţă nu va fi un meci uşor pentru că este o echipă puternică, dar eu sper ca forţa grupului să reuşească încă o dată.

Încă nu m-am gândit (n.r. ce adversari vrea la EURO 2024), sper să terminăm pe primul loc şi după avem timp să ne gândim„, a declarat Florin Tănase în exclusivitate pentru AS.ro.

Edi Iordănescu a făcut cinci schimbări faţă de meciul cu Israel. Ianis Hagi, Denis Drăguş, George Puşcaş, Răzvan Marin şi Screciu nu mai sunt în echipa de start la România – Elveţia, meci care va fi în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

România: Moldovan – Rațiu, Drăgușin, Burcă, Bancu – Cicâldău, M. Marin, Stanciu – Moruțan, Alibec, Fl. Coman

Rezerve: Niță, I.Radu, Racovițan, Screciu, Pușcaș, Artean, Hagi, R. Marin, Drăguș, Olaru, Mogoș, Fl. Tănase

Ciprian Marica îi motivează pe tricolorii lui Edi Iordănescu

Înaintea duelului cu Elveția, Ciprian Marica a transmis faptul că elvețienii nu sunt în cea mai bună formă și că „tricolorii” lui Edi Iordănescu pot profita de acest lucru, pentru a obține calificarea de pe primul loc al grupei și, automat, o poziție în urna a 2-a la tragerea la sorți.

Nu că putem, trebuie să o terminăm! Jucăm acasă. Elvețienii nu sunt nici ei în cea mai bună formă a lor, iar românii vin cu un entuziasm și entuziasmul jucătorilor tineri. Va fi stadionul plin, probabil, ceea ce va fi un prilej și o mândrie să îți reprezinți țara, să ai atâția suporteri care te împing de la spate. Cred eu că România are prima șansă.

E clar că ne dorim să ajungem în urna a doua valorică și egalul sau victoria ne asigură lucrul ăsta. Vom întâlni echipe nu la fel de bune.

Până la urmă nu se știe niciodată. Campionatul ăsta european și, în general, meciurile de la EURO sunt cu totul și cu totul speciale. Jucătorii noștri sunt tineri, care își doresc să demonstreze, conștienți de faptul că au ajuns acolo și toți ochii sunt pe ei”, a spus Ciprian Marica, potrivit sport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
Vezi toate știrile
Citește și