Închide meniul
VIDEO

Florinel Coman, mesaj clar după Kosovo – România 0-0: „A fost un dezavantaj terenul!” Ce spune despre duelul cu Elveția

Viviana Moraru Publicat: 17 iunie 2023, 8:15

Reclamă
Florinel Coman, mesaj clar după Kosovo – România 0-0: A fost un dezavantaj terenul!” Ce spune despre duelul cu Elveția

Florinel Coman, mesaj clar după Kosovo - România 0-0

Florinel Coman, într-un interviu / Hepta

Florinel Coman a transmis un mesaj clar, după ce România a remizat în deplasarea din Kosovo, scor 0-0. Mijlocașul susține că terenul, afectat de ploile din ultimele zile de la Priștina, a reprezentat un dezavantaj pentru „tricolorii” lui Edi Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Kosovo și România a fost în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY, precum și în format live video, pe AS.ro. Pentru „tricolori” urmează duelul cu Elveția, care va fi luni, de la 21.45.

Florinel Coman, mesaj clar după Kosovo – România 0-0

Florinel Coman este deja cu gândul la meciul cu Elveția, după remiza înregistrată de România la Priștina. Acesta susține că „tricolorii” au făcut un meci bun contra Kosovo-ului, însă terenul a afectat în cele din urmă rezultatul.

Coman a mai dezvăluit și ce mesaj le-a transmis Edi Iordănescu, înaintea confruntării de la Priștina, care a fost pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Este bun un punct. Am jucat pe un teren groaznic. Acum mergem în Elveția să jucăm fotbal. Am luat decizia proastă, am șutat cu șiretul. Un meci de luptă, trebuia să facem efort, să jucăm pentru echipă. Nu s-a văzut calitatea, putem să rezolvăm un meci, dar a fost un dezavantaj terenul.

Reclamă

Mergem în Elveția să jucăm fotbal, să ne exprimăm cât mai bine. De mâine vom începe să pregătim meciul, putem scoate un rezultat pozitiv. Vom vedea pe unde trebuie să atacăm, e clar că au și puncte slabe.

Mister ne-a implementat ideea de a lupta, ne-a spus că trebuie să scoatem aceste idei proaste din minte, să luptăm, pentru că sigur se juca meciul”, a declarat Florinel Coman, la finalul meciului.

Vezi mai jos rezumatul video al partidei dintre Kosovo și România

Reclamă 4 / 0/3

Ianis Hagi, după Kosovo – România 0-0: „Vreau să joc! Nu simt teamă”

Ianis Hagi a avut prima reacţie după meciul Kosovo – România, scor 0-0, din Grupa I a preliminariilor EURO 2024. Partida a putut fi urmărită LIVE pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Am spus-o şi înainte de meci, sunt mândru de ce am realizat, după o accidentare de un an să intru în circuitul naţionalei din nou.

A fost unul dintre obiective atunci când îmi planificam ce trebuie să fac după revenire. Sunt bucuros că am revenit, că am jucat, acum sunt pregătit pentru următorul meci.

(n.r.: Ţi-a fost teamă să intri pe un astfel de teren?) Nu. Sunt situaţii şi situaţii. Te adaptezi. La echipa naţională nu vii şi nu-ţi garantează nimeni că terenul va fi perfect şi că tot ce ai lucrat la antrenament cu o săptămână înainte o să-ţi iasă. Te adaptezi, noi asta am făcut, a trebuit să schimbăm un pic tactica ofensivă, defensivă, dar într-un final…

Sunt 3 meciuri, e devreme. Mai avem un meci cu Elveţia, ideal ar fi să luăm 3 puncte, aşa cum ne-am dorit, să terminăm aceste două jocuri cu minim 4 puncte.

Discuţiile pe care le-am avut, şi eu, şi impresarul meu, imediat cum s-a terminat sezonul au fost foarte pozitive. Sezonul pentru mine, personal, nu s-a încheiat. Când semnezi după un an de accidentare prelungirea înseamnă că ai făcut ceva bine. Sunt fericit că am semnat cu o echipă imensă în Europa„, a declarat Ianis Hagi, după Kosovo – România 0-0.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și