Închide meniul

Florinel Coman poate prinde transferul vieţii! Anunţul făcut înainte de România – Elveţia

Alex Masgras Publicat: 21 noiembrie 2023, 13:10

Reclamă
Florinel Coman poate prinde transferul vieţii! Anunţul făcut înainte de România – Elveţia

Florinel Coman poate prinde transferul vieţii

Florinel Coman, în Israel - România / Profimedia

Florinel Coman poate prinde transferul vieţii, după ce România s-a calificat la EURO 2024! Mai mulţi reprezentanţi ai cluburilor de top din Europa se vor afla pe Arena Naţională, la meciul cu Elveţia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România – Elveţia, meciul care va decide echipa care va încheia pe primul loc al grupei, va fi la 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Florinel Coman poate prinde transferul vieţii!

Partida cu Elveţia are miză, chiar dacă România a obţinut deja calificarea la EURO 2024. „Tricolorii” pot încheia pe primul loc grupa de calificare, în cazul în care va obţine cel puţin un punct.

Ultimul meci al acestei campanii de calificare le va oferi fotbaliştilor de la naţionala României şansa să impresioneze reprezentanţii mai multor cluburi de top ale Europei.

Potrivit prosport.ro, reprezentanţii unor cluburi din Serie A vor veni la Bucureşti pentru a urmări meciul cu Elveţia. De asemenea, după succesul cu Israel, Benfica şi FC Porto îşi vor trimite şi ele reprezentanţii.

Reclamă

Florinel Coman va fi titular în meciul cu Elveţia, potrivit sursei mai sus menţionate, iar fotbalistul celor de la FCSB poate prinde transferul carierei, dacă va impresiona în ultimul meci al preliminariilor, el fiind unul dintre jucătorii care pot fi remarcaţi de reprezentanţii cluburilor de top-

Echipa probabilă a României pentru meciul cu Elveţia

România – Elveția LIVE VIDEO | Mircea Lucescu știe ce trebuie să facă tricolorii pe Arena Națională

Mircea Lucescu a vorbit despre ultimul meci al României din această campanie de calificare. Jucătorii lui Edi Iordănescu vor juca în faţa unui stadion plin, în faţa Elveţiei, pentru a îşi primul loc al grupei. În acest moment România este lider, având două puncte peste Elveţia.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul selecţioner consideră că meciul de marţi seară de pe Arena Naţională este un test foarte bun pentru „tricolori”, pentru a vedea şi cum evoluăm împotriva unei echipe bune. Partida cu Elveţia este sold-out şi este de aşteptat ca cei peste 50.000 de fani să facă o atmosferă de vis:

„Două lucruri: să nu pierdem, ca să ne asigurăm locul 1 și astfel prezența în a doua urnă valorică la tragerea la sorți, și, doi, să vedem cum știm să jucăm împotriva unei echipe bune și atunci când nu avem neapărat o presiune de a fi sau nu la un turneu final”, a declarat Mircea Lucescu, potrivit gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și