Închide meniul

Florinel Coman, reuşită de vis în România – Andorra! Vedeta FCSB-ului a „spart gheaţa” la naţională

Viviana Moraru Publicat: 15 octombrie 2023, 23:16

Reclamă
Florinel Coman, reuşită de vis în România – Andorra! Vedeta FCSB-ului a „spart gheaţa la naţională

Florinel Coman, reuşită de vis în România - Andorra

Florinel Coman, în timpul unui meci la naţională/ Profimedia

Florinel Coman a avut o reuşită de vis în duelul dintre România şi Andorra. „Mbappe de România” a „spart gheaţa” şi a marcat primul său gol la echipa naţională. Partida de pe Arena Naţională este în format live text, pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După golul lui Florinel Coman, România o conduce categoric pe Andorra, scor 4-0. În prima repriză au marcat Nicolae Stanciu, Ianis Hagi şi Răzvan Marin.

Florinel Coman, reuşită de vis în România – Andorra

Florinel Coman a fost titularizat de Edi Iordănescu, după ce în meciul cu Belarus a fost rezervă neutilizată. Vedeta FCSB-ului a ieşit la rampă în repriza secundă, marcând pentru 4-0 în minutul 50.

Faza a pornit de la pasa lui Nicuşor Bancu, către Florinel Coman. Extrema FCSB-ului a retrimis către Ianis Hagi, iar fiul „Regelui” i-a repasat lui „Mbappe de România”. Coman a preluat perfect în careu, şi a şutat puternic, fără vreo speranţă pentru portarul Andorrei.

Florinel Coman a marcat astfel în cel de-al zecelea meci la echipa naţională. Mijlocaşul a fost debutat sub „tricolor” de Cosmin Contra, în 2019, într-un meci din preliminariile EURO 2020, cu Insulele Feroe.

Reclamă

„Mbappe de România” a mai reuşit la naţională un assist, în duelul cu Austria, din iulie 2020, din grupele UEFA Nations League.

Secretul din spatele formei lui Florinel Coman: „A devenit alt fotbalist!”

Mihai Stoica a anunţat care este secretul din spatele formei lui Florinel Coman. Oficialul FCSB-ului a vorbit despre starul de 25 de ani, care are 4 goluri şi 6 pase decisive în cele 11 meciuri din această ediţie a Ligii 1.

MM a dezvăluit că „Mbappe” Coman este nelipsit din sala de forţă chiar şi după antrenamentele de la baza din Berceni. Ar fi avut loc o adevărată transformare a jucătorului cotat la 4 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

„(Reporter: Am văzut că mulţi jucători de la FCSB lucrează şi în privat pentru dezvoltarea calităţilor fizice) Şi cred că la unii se vede. Pregnant se vede la Florinel Coman, care a devenit alt fotbalist în momentul în care a înţeles că trebuie să te antrenezi şi suplimentar. Trebuie să vină de la tine!

Degeaba când eşti împins de la spate şi nu faci cu plăcere, nu e ok. În momentul în care realizezi că asta e reţeta succesului, încep să vină toate„, a declarat Mihai Stoica.

Gigi Becali, nemulţumit după ce Florinel Coman a fost rezervă în Belarus – România

După ce în meciul cu Belarus Florinel Coman a fost „uitat” pe bancă, Gigi Becali a avut o reacţie furibundă, şi l-a criticat pe Edi Iordănescu.

„Când am văzut că nu e titular Florinel Coman nu m-am mai uitat la meci. Nu avea rost să mă mai consum, deja m-am obișnuit cu el. Edi își face ambiții cu mine și cu FCSB. S-a crezut că e cu sacii în căruță și a zis că nu are nevoie de ăștia ai mei de la FCSB în meciul ăsta foarte important. Îl cari după tine pe Coman prin Ungaria ca să ce? Îl odihnești pentru Andora? Chiar ne ia la misto?

Îl bagi pe Olaru pe teren prin minutul 78? Mi-au zis ăștia ai mei. Nu-l convoci la națională pe Șut că îl ai pe Marius Marin? A, Șut nu e static, iar ție îți plac ăia statici, ăia care nu produc nimic. Iar acum ce vrei să faci? Folosești cel mai bun jucător din campionatul intern cu Andorra? Ți-a ajuns cuțitul la os și îl bagi pe Florinel Coman, nu?”, a declarat Gigi Becali, conform prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și