Închide meniul

Gigi Becali a ieşit la atac, după ce Edi Iordănescu l-a lăsat pe bancă pe Florinel Coman: „Ne ia la mişto! Îşi face ambiţia”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 13 octombrie 2023, 11:49

Gigi Becali a ieşit la atac, după ce Edi Iordănescu l-a lăsat pe bancă pe Florinel Coman: „Ne ia la mişto! Îşi face ambiţia

Gigi Becali a ieşit la atac, după ce Edi Iordănescu l-a lăsat pe bancă pe Florinel Coman

Gigi Becali, într- conferință de presă / Hepta

Gigi Becali a ieşit la atac, după ce Edi Iordănescu l-a lăsat pe bancă pe Florinel Coman, în duelul dintre Belarus şi România. Patronul de la FCSB consideră că selecţionerul „ia la mişto” pe toată lumea, după ce „Mbappe de România” nu a bifat niciun minut, în duelul de la Budapesta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman este unul dintre cei mai în formă jucători din Liga 1, din acest sezon, însă a fost lăsat pe bancă de Edi Iordănescu. De altfel, niciun jucător de la FCSB nu a fost titular în duelul cu Belarus.

Gigi Becali a ieşit la atac, după ce Edi Iordănescu l-a lăsat pe bancă pe Florinel Coman

Gigi Becali nu s-a mai putut abţine şi l-a făcut praf pe Edi Iordănescu. Patronul de la FCSB a dezvăluit că nici nu s-a mai uitat la meciul naţionalei, în momentul în care a văzut că niciun jucător de la echipa sa nu a fost titular.

Latifundiarul din Pipera consideră că naţionala nu mai are şanse să se califice la EURO 2024, deoarece „tricolorii” nu au şanse să o învingă pe Israel. Acesta s-a mai revoltat şi de faptul că Adrian Şut nu a fost convocat, fiind în schimb preferat Marius Marin.

„Ăsta este Edi Iordănescu, iar cine nu s-a obișnuit cu el îl sfătuiesc să nu se consume că nu ai pentru cine. Omul este un orgolios și vrea să ne arate că el este cel mai șmecher antrenor. Dar el mi-a făcut mie aseară un mare bine.

Reclamă

Când am văzut că nu e titular Florinel Coman nu m-am mai uitat la meci. Nu avea rost să mă mai consum, deja m-am obișnuit cu el. Edi își face ambiții cu mine și cu FCSB. S-a crezut că e cu sacii în căruță și a zis că nu are nevoie de ăștia ai mei de la FCSB în meciul ăsta foarte important. Îl cari după tine pe Coman prin Ungaria ca să ce? Îl odihnești pentru Andora? Chiar ne ia la misto?

Îl bagi pe Olaru pe teren prin minutul 78? Mi-au zis ăștia ai mei. Nu-l convoci la națională pe Șut că îl ai pe Marius Marin? A, Șut nu e static, iar ție îți plac ăia statici, ăia care nu produc nimic. Iar acum ce vrei să faci? Folosești cel mai bun jucător din campionatul intern cu Andorra? Ți-a ajuns cuțitul la os și îl bagi pe Florinel Coman, nu?

Mă întrebi dacă o să ne mai calificăm? Pai cum? Batem noi Israelul? Suntem noi în stare să batem Israelul cu jocul ăsta static al lui Edi Iordănescu? FCSB domină autoritar campionatul, iar nenea Edi ne ia la mișto pe noi și își face ambiția cu Gigi Becali. A jucat fără niciun jucător de la noi în primul ’11”. Însă, degeaba vorbesc eu că pe Edi ăsta nu îl trezește nimeni la realitate”, a declarat Gigi Becali, conform prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cornel Dinu, revoltat şi el de faptul că Florinel Coman a fost rezervă

Cornel Dinu l-a făcut praf pe Edi Iordănescu, după ce România a remizat cu Belarus, scor 0-0. Fostul antrenor al lui Dinamo a lansat un atac devastator la adresa selecţionerului, criticându-l după rezultatul înregistrat de echipa naţională, în duelul de la Budapesta.

„O echipă de multe ori este un conglomerat de calităţi. Dar a reuşit o ciulama de echipă, asta am văzut la echipa naţională. Te pune pe gânduri, din toate punctele de vedere.

(N.r. Florinel Coman nu a jucat) Inadmisibil! S-a făcut discuţia că ar fi o influenţă. Dar n-are nicio treabă. E vorba de cunoaşterea fotbalului de către actualul selecţioner, unde a antrenat el! A luat titlul la CFR Cluj cu Varga, Balaj. Florinel Coman e cel mai în formă atacant din campionatul nostru. Trebuie s joci cu jucători de bandă şi cu un atacant. Nu se poate să nu joci cu Coman şi să joci cu Drăguş Pe Drăguş îl vezi pe nişte casete, pe Coman îl vezi, e cel mai bun din campionatul nostru”, a declarat Cornel Dinu, conform fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
Vezi toate știrile
Citește și