Închide meniul

FRF, mesaj categoric pentru Dan Petrescu și CFR Cluj. „Federația nu va plăti nicio clauză!” Când ar putea fi numit noul selecționer

Alexandru Ivan Publicat: 2 decembrie 2021, 20:12

Reclamă
FRF, mesaj categoric pentru Dan Petrescu și CFR Cluj. „Federația nu va plăti nicio clauză! Când ar putea fi numit noul selecționer

FRF, mesaj categoric pentru Dan Petrescu și CFR Cluj

Sport Pictures / Flaviu Buboi via Hepta

Dan Petrescu are o clauză de reziliere a contractului cu CFR Cluj în valoare de 600.000 de euro, astfel că FRF trebuie să se înțeleagă cumva cu patronul campioanei, Neluțu Varga. Mihai Stoichiță vrea ca România să aibă un nou selecționer până la Crăciun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoichiță: „Federația nu va plăti nicio clauză!”

„Nu, Federaţia nu va face niciodată acest lucru. Nu va plăti o clauză de reziliere. Iese din politica ei această formă de a anagaja un antrenor. Asta pot să vă spun cu mâna pe inimă. Eu cred că până de Crăciun, poate înainte, problema va fi rezolvată.

Nu este a treia variantă. Nu există acest tip de reacţie şi nici nu l-a avut Dan Petrescu. Când au început discuţiile era prins cu meciul cu Randers. Să mergem noi să intrăm cu bocancii la el în casă şi să racolăm ca în Armată. A fost o ordine aleatorie, aşa cum a fost cu fiecare.

După ce a fost cu Gică Hagi, primul contact, a fost Răzvan pentru că efectiv Dan era acolo la treabă pentru Conference League. Probabil că o să discutăm mâine la FRF cu Dan Petrescu. Strategia în continuare este făcută şi de modul în care va acţiona Dan. Dacă nu, mergem pe alte piste, e normal aşa.

Fiecare dintre cei 3… şi Gică, şi Răzvan, şi Dan, ce mă bucură e că îşi doresc să antreneze naţionala României. Am văzut oameni bucuroşi să audă o astfel de propunere.

Reclamă

Dan urmează să aibă o discuţie cu Neluţu. E libertatea de alegere a lor. Următorii de pe listă sunt şi liberi şi sub contract. Este aleatoriu, în funcţie de program… sugestiile (n.r. de antrenor) vin din partea noastră„, a spus Mihai Stochiță, potrivit digisport.ro.

Dan Petrescu, favorit să devină noul selecționer

Dan Petrescu ar putea prelua naţionala chiar de ziua lui, pe 22 decembrie, potrivit sport.ro. Este cadoul perfect pe care şi-l poate face în momentul în care va împlini 54 de ani. „Bursucul” a avut o primă reacţie după propunerea primită de la FRF de a deveni selecţionerul României.

Antrenorul lui CFR a recunoscut că s-a întâlnit cu Răzvan Burleanu şi cu Mihai Stoichiţă. Negocierile au avut loc la Cluj-Napoca şi par a se fi terminat cu succes.

Reclamă 4 / 0/3

„Au venit la Cluj cei de la Federație. Am discutat cu ei, dar le voi da un răspuns după meciul cu FC Argeș, care va închide anul pentru CFR. Înainte trebuie să discut și cu patronul echipei„, a declarat Dan Petrescu pentru gsp.ro.

CFR Cluj mai are de disputat cinci meciuri până la finalul acestui an. Se va duela în Liga 1 cu Chindia, CS Mioveni, Farul şi FC Argeş. La acestea se adaugă confruntarea din Conference League, cu Jablonec.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
Vezi toate știrile
Citește și