Închide meniul

FRF, mesaj pentru Edi Iordănescu, după ce selecţionerul i-a anunţat în mai multe rânduri pe oficiali că pleacă: „Se alintă”

Dan Roșu Publicat: 19 noiembrie 2023, 12:56

Reclamă
FRF, mesaj pentru Edi Iordănescu, după ce selecţionerul i-a anunţat în mai multe rânduri pe oficiali că pleacă: „Se alintă

FRF, mesaj pentru Edi Iordănescu, după ce selecţionerul i-a anunţat în mai multe rânduri pe oficiali că pleacă

Edi Iordănescu, în timpul unei conferinţe de presă - Antena Sport

FRF a avut un mesaj clar pentru Edi Iordănescu, după ce selecţionerul i-a anunţat pe oficialii Federaţiei că va pleca de la naţionala României după EURO 2024. Acum, după ce a calificat echipa la EURO, Edi primeşte replica de la Mihai Stoichiţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Se alintă, credeţi-mă. Este din familia Iordănescu, îl ştiu şi pe taică-su. Se alintă. Este prea tânăr ca să meargă prin ţările prin care am fost şi eu, să ia globul la pas. Nu este cea mai mare fericire.

FRF, mesaj pentru Edi Iordănescu, după ce selecţionerul i-a anunţat în mai multe rânduri pe oficiali că pleacă

Mai bine stai la tine acasă dacă poţi să faci o treabă bună, pentru că este cu totul altceva. Eu aşa ştiu că va rămâne. Asta am vorbit cu el. Nu ştiu cât, e treaba lui şi a preşedintelui.

Ei negociază perioada, eu doar pot să propun. Eu am vorbit cu el că rămâne şi în următoarele preliminarii”, a spus Mihai Stoichiţă.

Conform surselor Antena Sport, Edi Iordănescu a anunțat conducerea FRF că va părăsi prima reprezentativă „cel mai târziu după EURO”! Discuţia dintre cele două părţi a avut loc în octombrie.

Reclamă

„Dacă ne calificăm, stau și la EURO, apoi plec!”, ar fi fost mesajul transmis de Edi Iordănescu conducerii FRF.

AS.ro a anunţat în exclusivitate că selecţionerul României a luat decizia radicală de a renunţa la post după Campionatul European din Germania. Sursele noastre susţin că selecţionerul României este extrem de deranjat de faptul că jucătorii sunt făcuţi praf în spaţiul public aproape după fiecare meci.

Edi Iordănescu, mesaj după calificarea României la EURO 2024

La conferinţa de presă din Ungaria, Edi a lăsat să se înţeleagă că vor urma discuţii cu Federaţia Română de Fotbal, după terminarea EURO 2024.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu am promis din prima zi când am venit că voi califica naţionala la EURO şi am făcut-o. Meritele sunt în proporţie de 95% ale băieţilor. Restul de 5% le împărţim noi, cei care am fost lângă ei. Ce am promis, am livrat. Acum, promit că vom pregăti foarte bine aceste rupean, din toate punctele de vedere.

Am convingerea că dacă acum câteva zile echipa a trecut la alt nivel faţă de perioada Nations League, în această perioadă vom face trecerea la alt nivel, nivel ce ne va ajuta să facem o figură frumoasă la European, să aducem mulţi români. Nu mă gândesc atât de departe, mă gândesc la European. Ce va fi după European, îţi dau cuvântul meu de onoare că nu ştiu”, a spus Edi Iordănescu.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și