Închide meniul

UEFA scoate la vânzare biletele pentru EURO 2024! Cât te costă să vezi naţionala la turneul final

Alex Ioniță Publicat: 24 noiembrie 2023, 15:05

Reclamă
UEFA scoate la vânzare biletele pentru EURO 2024! Cât te costă să vezi naţionala la turneul final

UEFA scoate la vânzare biletele pentru EURO 2024!

EURO 2024 / Profimedia

UEFA scoate la vânzare biletele pentru EURO 2024! Oficialii Federației au făcut anunțul așteptat de toți fanii echipei naționale! Iată procedura de a cumpăra biletele, dar și când se vor pune în vânzare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa națională a României s-a calificat la Campionatul European din Germania din Grupa I a preliminariilor. „Tricolorii” au terminat această grupă, pe primul loc, după ce au câștigat meciul cu Elveția, care a fost în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY, cu scorul de 1-0.

UEFA scoate la vânzare biletele pentru EURO 2024! Fanii își pot achiziționa tichetele din data de 4 decembrie

Oficialii Federației Române de Fotbal au anunțat procedura prin care suporterii echipei naționale își pot achiziționa bilete pentru a-i vedea pe „tricolori” la turneul final din Germania. Potrivit oficialilor FRF, aceste tichete pot fi achiziționate doar de pe site-ul UEFA și vor fi puse în vânzare pe data de 4 decembrie.

„Biletele la meciurile României de la EURO 2024 din Germania se pot cumpăra doar de la organizatorul UEFA, de pe website-ul uefa.com/euro2024/ticketing, începând cu 4 decembrie.
Trebuie să vă creați un cont de utilizator pe acest portal și apoi să urmați pașii indicați de UEFA pentru achiziționarea de bilete. La debutul procedurii de cumpărare alegeți opțiunea FAN ROMANIA.

În cazul în care cererea va depăși numărul biletelor alocate, UEFA va organiza o loterie pentru repartizarea acestora.

Reclamă

Federația Română de Fotbal nu poate facilita, intermedia sau rezerva bilete pentru suporterii români. Toate operațiunile de ticketing se desfășoară exclusiv pe portalul UEFA Ticketing.

Vă recomandăm cu tărie să nu apelați la alte platforme de vânzare de bilete la EURO 2024. UEFA nu a autorizat nicio entitate în acest sens.

Biletele se pun în vânzare după tragerea la sorți a grupelor turneului final EURO 2024 de la Hamburg, care va avea loc pe 2 decembrie, ora 19:00.”, se arată în comunicatul FRF.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, reprezentanții de la conducerea fotbalului românesc au dezvăluit și care sunt prețurile tichetelor (este de notat faptul că prețurile de mai jos sunt în moneda EURO):

Prețurile biletelor de la EURO 2024 / FRF
Prețurile biletelor de la EURO 2024 / FRF

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat investiţii în academiile de fotbal

Premierul Marcel Ciolacu, care a participat pe Arena Naţională la ultimul meci al echipei naţionale de fotbal, a declarat miercuri că a venit momentul ca statul român să se implice în finanţarea academiilor de fotbal.

Gică Hagi a făcut apel, de nenumărate ori, ca sportul şi, în special fotbalul, să fie susţinut de Guvern dar şi de multinaţionale.

”Al doilea lucru important îl ştim cu toţii, moment de bucurie: echipa României a reuşit să învingă pe Arena Naţională şi să se situeze pe primul loc în grupă”, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă la Buzău, Marcel Ciolacu.

”Cred că a venit momentul să ne asumăm, ca şi statul român, ca şi Guvern al Românei, să se implice direct în finanţarea academiilor de fotbal. Dacă actuala naţională ne-a redeschis o speranţă în ceea ce priveşte forbalul românesc, cred că şi statul şi Guvernul au datoria de a veni alături de cluburile care au investit până acum în fotbal, alături de Federaţia Română, ca să creăm o bază cât mai solidă şi o perspectivă cât mai clară pentru viitorul fotbalului românesc, atât de mult aşteptat de noi microbiştii şi de toţi românii”, a adăugat premierul, potrivit news.ro.

Echipa de fotbal a României s-a calificat, pentru prima dată după 8 ani, la un turneu final. Tricolorii au încheiat marţi pe primul loc grupa I preliminară a Campionatului European din 2024.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
4
mai
20:29
Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori”
Vezi toate știrile
Citește și