Închide meniul

Vestea pe care Gică Hagi o aştepta! Anunţul de ultimă oră făcut de Marcel Ciolacu

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 noiembrie 2023, 13:45

Vestea pe care Gică Hagi o aştepta! Anunţul de ultimă oră făcut de Marcel Ciolacu

Gică Hagi l-a învins pe Mihai Rotaru pe piaţa transferurilor

Gică Hagi, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Vestea pe care Gică Hagi o aştepta din partea statului român. Marcel Ciolacu a spus că Guvernul ar trebui să se implice şi să susţină Academiile de fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Premierul Marcel Ciolacu, care a participat pe Arena Naţională la ultimul meci al echipei naţionale de fotbal, afirmă, miercuri, că a venit momentul ca statul român să se implice în finanţarea academiilor de fotbal.

Vestea pe care Gică Hagi o aştepta

Gică Hagi a făcut apel, de nenumărate ori, ca sportul şi, în special fotbalul, să fie susţinut de Guvern dar şi de multinaţionale.

”Al doilea lucru important îl ştim cu toţii, moment de bucurie: echipa României a reuşit să învingă şi aseară pe Arena Naţională şi să se situeze pe primul loc în grupă”, a afirmat, miercuri, într-o conferinţă de presă la Buzău, Marcel Ciolacu.

Acesta crede că statul trebuie să se implice în finanţarea academiilor de fotbal.

Reclamă

Cred că a venit momentul să ne asumăm, ca şi statul român, ca şi Guvern al Românei, să se implice direct în finanţarea academiilor de fotbal. Dacă actuala naţională ne-a redeschis o speranţă în ceea ce priveşte forbalul românesc, cred că şi statul şi Guvernul au datoria de a veni alături de cluburile care au investit până acum în fotbal, alături de Federaţia Română, ca să creăm o bază cât mai solidă şi o perspectivă cât mai clară pentru viitorul fotbalului românesc, atât de mult aşteptat de noi microbiştii şi de toţi românii”, a adăugat premierul, scrie news.ro.

Echipa de fotbal a României s-a calificat, pentru prima dată după 8 ani, la un turneu final. Tricolorii au încheiat marţi pe primul loc grupa I preliminară a Campionatului European din 2024.

Gică Hagi le-a trasat un obiectiv teribil jucătorilor României pentru EURO 2024

Gică Hagi le-a trasat un obiectiv îndrăzneţ jucătorilor României pentru EURO 2024, după victoria cu Elveţia, 1-0, meci ce a fost transmis în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Hagi a fost în culmea fericirii la finalul meciului de pe Arena Naţională, la care au asistat peste 50.000 de fani. „Regele” s-a îmbrăţişat şi cu Răzvan Burleanu şi speră ca naţionala lui Edi Iordănescu să depăşească performanţele „Generaţiei de Aur”, care a atins sferturile de finală la CM 1994.

Reclamă 4 / 0/3

„Mai bine de atât nu se putea, să terminăm neînvinși, cu o victorie acasă. Copiii au jucat foarte bine, o campanie reușită din toate punctele de vedere. Toată România avea nevoie de așa ceva.

Fericire, bucurie, liniște! Asta simțim. Copiii s-au deschis, copiii arată mai mult curaj. Au potențial foarte bun. La televizor e altceva, acum am fost pe stadion. La meciul din Ungaria a fost presiunea mai mare. Astăzi a fost gestionat bine.

Talent au, calitate au. Suntem fericiți cu toții. Așteptam acest lucru, România are nevoie de victorii și de calificări. Așa vine entuziasmul și așa putem progresa.

Știu ce fac vara viitoare, mergem acolo să îi susținem. E un grup foarte bun, așa cum a zis Edi. El l-a format, felicitările mele! Marea provocare acum vine, adversarii vor fi mai buni și trebuie să ridicăm nivelul.

Eu am zis că tot ce s-a întâmplat în America, în 1994, a fost un exemplu, ca să vină altă generații mai bune ca noi. Trebuie să fim depășiți, pentru asta există exemplele. Asta trebuie să fie ambiția lor cea mai mare, să ne depășească pe noi”, a spus Hagi, după România – Elveţia 1-0.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
Vezi toate știrile
Citește și