Închide meniul

„Fum alb! Avem antrenor la națională” Basarab Panduru mai are o singură nedumerire, după negocierile purtate de Răzvan Burleanu

Publicat: 27 iulie 2024, 22:59

Reclamă
„Fum alb! Avem antrenor la națională Basarab Panduru mai are o singură nedumerire, după negocierile purtate de Răzvan Burleanu

Basarab Panduru are o nedumerire, după negocierile dintre Răzvan Burleanu și Gică Hagi

Basarab Panduru, în cadrul unei emisiuni / Orange Sport

Basarab Panduru mai are o singură nedumerire, după negocierile purtate de Răzvan Burleanu pentru a găsi un nou selecționer pentru naționala României. Fostul internațional e sigur că Gică Hagi a acceptat propunerea și că va prelua reprezentativa tricoloră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Panduru așteaptă acum să afle ce se va întâmpla la Farul, după ce „Regele” va renunța la pachetul majoritar de acțiuni și nu va mai sta pe bancă. Cristi Chivu și Adi Mutu ar fi pe lista scurtă.

Basarab Panduru mai are o singură nedumerire, după negocierile purtate de Răzvan Burleanu cu Gică Hagi

Basarab Panduru a auzit ce a declarat Gică Hagi la conferința de presă și așteaptă să fie făcut anunțul oficial.

Cred că avem fum alb de la Constanța. Cred că avem antrenor la națională. Nu vrei să spui că pleci chiar înainte de meci. De ce să ții secret până după meci, dacă nu pleci? Dacă nu te duceai, spuneai direct.

Așa e logica, eu merg după logică. Problema nu e cine vine la națională. E cine vine la Farul în locul lui”, a declarat Basarab Panduru la primasport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Întrebat despre varianta de a prelua reprezentativa tricoloră, Gică Hagi nu a exclus varianta. A dezvăluit când va da răspunsul final.

Mai întâi este meciul cu Botoșani, care este unul foarte important. Ne concentrăm asupra acestui joc, iar după meci, cu siguranță, veți afla în ce direcție voi merge.

Vă dați seama că este un proiect important la Constanța”, a declarat Gică Hagi, la conferința de presă.

Reclamă

Răzvan Burleanu s-ar fi înțeles cu viitorul selecționer al României

Însoțit de Mihai Stoichiță, Burleanu a purtat mai multe rânduri de negocieri în aceste zile și ar fi bătut palma cu Gică Hagi. „Regele” ar fi acceptat, în cele din urmă, să plece de la Farul și să revină, după 23 de ani, pe banca naționalei României.

În proporție de 90%, el va fi selecționerul României!„, anunță digisport.ro. Sunt șanse infime ca negocierile să mai pice.

Hagi a primit cele mai multe voturi în ședința Comisiei Tehnice și a fost principala opțiune a oficialilor Federației. Chiar dacă inițial au existat zvonuri că va refuza propunerea FRF, Hagi a fost înduplecat în cele din urmă să renunțe la echipa din Constanța.

Gică Hagi poate fi numit oficial după ce va renunța la pachetul majoritar de acțiuni pe care îl are la Farul. Sursa citată anterior anunță că anunțul numirii lui Hagi pe postul de selecționer ar umra să fie făcut săptămâna viitoare.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:46 28 iul.

Jaqueline Cristian – Angelique Kerber, în turul 2, la Jocurile Olimpice 2024

0:33 28 iul.

Cu cine luptă David Popovici pentru aur la proba de 100 m liber, la Jocurile Olimpice. Timpii lui Pan Zhanle, la 4×100 m

0:20 28 iul.

Jucătorii lui Dinamo visează la convocări la națională după remiza cu Sepsi: „E ceva special!” / „Mă simt foarte bine”

23:50

Sepsi – Dinamo 1-1! Neagu, gol la 2 minute după ce a intrat pe teren. „Câinii” rămân fără victorie la Sfântu Gheorghe din 2019

23:23

Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 2. David Popovici şi Bernie Szocs intră in actiune. Programul complet

23:11

Eliza Samara, în turul 2, la proba de simplu de tenis de masă de la Jocurile Olimpice 2024

1 VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45) 2 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 VIDEOCursa de sprint din Formula 2 din Belgia nu se va mai relua! Zak O’Sullivan a fost declarat câştigător, LIVE în AntenaPLAY 6 UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Performanțe obținute de tricolori la canotaj, tenis şi tenis de masă!
Citește și