Închide meniul

Gabi Balint, declaraţie neaşteptată după ce România s-a calificat la EURO: „O să vedeți scandalul scandalurilor la anul”

Bogdan Stănescu Publicat: 22 noiembrie 2023, 20:43

Reclamă
Gabi Balint, declaraţie neaşteptată după ce România s-a calificat la EURO: „O să vedeți scandalul scandalurilor la anul

Gabi Balint, declaraţie neaşteptată după ce România s-a calificat la EURO

Răzvan Burleanu şi Gabi Balint / Hepta

Gabi Balint a făcut o declaraţie neaşteptată după ce România s-a calificat la EURO 2024. Câştigătorul Cupei Campionilor se aşteaptă să fie multe discuţii în privinţa lotului pentru Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Balint anticipează că vor fi multe controverse. Cel care va lua decizia în privinţa lotului final pentru EURO 2024 este selecţionerul Edi Iordănescu.

Gabi Balint, declaraţie neaşteptată după ce România s-a calificat la EURO

O să vedeți scandalul scandalurilor la anul, când se va face lotul, că toți vor vrea să aibă jucători, așa a fost mereu. În același timp, competiția între jucători va fi mare.

Cum spunea și Mircea Lucescu, toți jucătorii își vor dori să fie la echipa națională, va fi o mare competiție, ceea ce e un lucru bun. Înainte, erau jucători care nu voiau să fie la echipa națională.

A fost și o atmosferă incredibilă, pentru că publicul a văzut că jucătorii sunt altfel”, a declarat Gabi Balint pentru digisport.ro.

Reclamă

„Startul unei noi Generaţii de Aur!” Gică Popescu s-a decis cum vrea să arate grupa României la EURO 2024: „Să ne răzbune”

Gică Popescu s-a decis cum vrea să arate grupa României la EURO 2024. Fundaşul „de fier” al Generaţiei de Aur a sărbătorit calificarea tricolorilor la turneul final şi aşteaptă tragerea la sorţi a grupelor de la turneul final din Germania, de pe 2 decembrie.

„Baciul” a fost invitat la Antena 1 şi speră ca actualii jucători ai reprezentativei tricolore să îi calce pe urme. Îşi doreşte ca Nicolae Stanciu, Radu Drăguşin şi Ianis Hagi să formeze „noua Generaţie de Aur”.

Întotdeauna jucătorii, indiferent de momentele pe care le depăşeşte echipa naţională, îşi vor dori să îmbrace tricoul echipei naţionale. Este tricoul la care visezi, atunci când te apuci de fotbal. Dar, vine o emulaţie extraordinară. Vor trăi suporterii pentru acest eveniment şi noi vom aştepta data începerii acestui turneu final ca să vedem la lucru echipa naţională la un turneu final la care nu a participat de 8 ani.

Reclamă 4 / 0/3

M-aş bucura să fie o coincidenţă extraordinară… aşa cum făceaţi o paralelă de Gică Hagi – Ianis Hagi, Cardiff 1993. Ar fi minunat aşa cum a fost Cardiff pentru noi startul Generaţiei de Aur să fie şi acum startul unei noi Generaţii de Aur”, a declarat Gică Popescu la Antena 1.

„Vreau Belgia, de Anglia mi-e teamă”

Fostul căpitan al Barcelonei a văzut urnele de la tragerea la sorţi şi s-a hotărât ce adversare îşi doreşte pentru naţionala României.

Din prima urnă Belgia, vreau Belgia de aici. De Anglia mi-e teamă, nu, lasă-mă cu Belgia. Din urna a 3-a Slovenia, ca să ne răzbune pe noi. Parcă aş alege Elveţia (n.r. din urna a 4-a), să îşi continue campania asta de ratări pe care a avut-o cu noi în cele două meciuri. Echipa naţională trebuie să facă acest declic să bată o echipă mare„, a precizat „Baciul”.

Popescu este al treilea cel mai selecţionat jucător din istoria naţionalei României. A jucat 115 meciuri sub tricolor, capitol la care este depăşit numai pe Dorinel Munteanu (134) şi Gheorghe Hagi (125). Gică Popescu are şi 16 goluri la prima reprezentativă.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” Vezi toate știrile
Citește și