Închide meniul

„Startul unei noi Generaţii de Aur!” Gică Popescu s-a decis cum vrea să arate grupa României la EURO 2024: „Să ne răzbune”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 noiembrie 2023, 19:41

„Startul unei noi Generaţii de Aur! Gică Popescu s-a decis cum vrea să arate grupa României la EURO 2024: „Să ne răzbune

Gică Popescu s-a decis cum vrea să arată grupa României la EURO 2024: "Să ne răzbune"

Gică Popescu, în timpul emisiunii de pe Antena 1

Gică Popescu s-a decis cum vrea să arate grupa României la EURO 2024. Fundaşul „de fier” al Generaţiei de Aur a sărbătorit calificarea tricolorilor la turneul final şi aşteaptă tragerea la sorţi a grupelor de la turneul final din Germania, de pe 2 decembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Baciul” a fost invitat la Antena 1 şi speră ca actualii jucători ai reprezentativei tricolore să îi calce pe urme. Îşi doreşte ca Nicolae Stanciu, Radu Drăguşin şi Ianis Hagi să formeze „noua Generaţie de Aur”.

Gică Popescu s-a decis cum vrea să arate grupa României la EURO 2024

Întotdeauna jucătorii, indiferent de momentele pe care le depăşeşte echipa naţională, îşi vor dori să îmbrace tricoul echipei naţionale. Este tricoul la care visezi, atunci când te apuci de fotbal. Dar, vine o emulaţie extraordinară. Vor trăi suporterii pentru acest eveniment şi noi vom aştepta data începerii acestui turneu final ca să vedem la lucru echipa naţională la un turneu final la care nu a participat de 8 ani.

M-aş bucura să fie o coincidenţă extraordinară… aşa cum făceaţi o paralelă de Gică Hagi – Ianis Hagi, Cardiff 1993. Ar fi minunat aşa cum a fost Cardiff pentru noi startul Generaţiei de Aur să fie şi acum startul unei noi Generaţii de Aur„, a declarat Gică Popescu la Antena 1.

Fostul căpitan al Barcelonei a văzut urnele de la tragerea la sorţi şi s-a hotărât ce adversare îşi doreşte pentru naţionala României.

Reclamă

Din prima urnă Belgia, vreau Belgia de aici. De Anglia mi-e teamă, nu, lasă-mă cu Belgia. Din urna a 3-a Slovenia, ca să ne răzbune pe noi. Parcă aş alege Elveţia (n.r. din urna a 4-a), să îşi continue campania asta de ratări pe care a avut-o cu noi în cele două meciuri. Echipa naţională trebuie să facă acest declic să bată o echipă mare„, a precizat „Baciul”.

Popescu este al treilea cel mai selecţionat jucător din istoria naţionalei României. A jucat 115 meciuri sub tricolor, capitol la care este depăşit numai pe Dorinel Munteanu (134) şi Gheorghe Hagi (125). Gică Popescu are şi 16 goluri la prima reprezentativă.

România, în urna a doua la tragerea la sorţi pentru EURO 2024

România a rămas în urna a doua la tragerea la sorţi pentru EURO 2024, după ce a învins Elveţia în ultimul meci din Grupa I. Victoria senzaţională a tricolorilor s-a văzut în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

Urna 1

  • Germania, Portugalia, Franţa, Spania, Belgia, Anglia

Urna 2

  • Ungaria, Turcia, Danemarca, Albania, România, Austria

Urna 3

  • Olanda, Scoţia, Slovenia, Slovacia, Cehia, Croaţia

Urna 4

  • Italia, Serbia, Elveţia, 3 echipe din play-off-ul Nations League

Tragerea la sorţi va avea loc la Hamburg, pe 2 decembrie, şi va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe AS.ro. Jucătorii din naţionala României au de ce să aibă emoţii.

Cum arată „grupa morţii” pentru tricolori:

  • Franţa, România, Olanda, Italia

Cum arată grupa uşoară pentru tricolori:

Reclamă

Naţionala României poate ajunge să joace din nou împotriva Elveţiei, naţională cu care a obţinut 4 puncte în „dubla” din Grupa I.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
Vezi toate știrile
Citește și