Închide meniul

Gabi Tamaș și Cristi Săpunaru, ceruți la națională de Victor Pițurcă: ”Te folosești de experiența lor!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 27 septembrie 2022, 13:01

Gabi Tamaș și Cristi Săpunaru, ceruți la națională de Victor Pițurcă: ”Te folosești de experiența lor!”

Gabi Tamaș și Cristi Săpunaru, ceruți la națională de Victor Pițurcă

Colaj Cristi Săpunaru și Gabi Tamaș / Hepta

Gabi Tamaș și Cristi Săpunaru au fost ceruți la națională de Victor Pițurcă. Fostul selecționer este de părere că Edi Iordănescu are nevoie de experiența celor doi veterani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ajunși la 38 de ani, Tamaș și Săpunaru continuă să impresioneze în Liga 1, la Petrolul Ploiești și Rapid. Victor Pițurcă este ferm convins că cei doi merită convocarea la națională.

Gabi Tamaș și Cristi Săpunaru, ceruți la națională de Victor Pițurcă

„Dacă toți jucătorii ar fi ca el fizic în teren, altele ar fi rezultatele. Desigur, e un jucator valoros, știe jocul. Nu sunt adeptul juctorilor din Chinam, e alt fus orar, dar Stanciu trebuie să fie convocat la echipa națională. 

Am înțeles că atunci avea probleme cu viza, cu COVID-ul, dar având 3-4 jocuri putea să fie folosit la jocul 3 sau 4, 15-20 de minute. Sunt puțini jucători de genul ăsta, cum eu cred că Săpunaru, Grigore, Tamaș, unul dintre ei ar fi benefic să vină la echipa națională, să vorbească cu acești jucători tineri, să te folosești de experiența lor în ultimele 30 de minute.

Eu vorbesc din punctul meu de vedere. Sigur, am și eu experiență, am fost 12 ani la echipa națională. Dar au fost trei antrenori tineri care au fost la echipa națională și nu au reușit mare lucru”, a declarat Victor Pițurcă, potrivit sport.ro.

Reclamă

Victor Pițurcă l-a contestat pe Edi Iordănescu

Victor Pițurcă îl contestă pe Edi Iordănescu după România – Bosnia 4-1. Fostul selecționer este de părere că rezultatele cer o ”revoluție” la echipa națională.

Echipa naţională a înregistrat cel mai bun meci din mandatul selecţionerului, însă a retrogradat în Liga C din UEFA Nations League, unde își va încerca forțele cu Gibraltar și Insulele Feroe.

„Asta depinde foarte mult de Federație, cum văd ei lucrurile, cum văd ei șansele în continuare. Cei care sunt o să analizeze, ei dacă sunt mulțumiți și au încredere în Edi Iordănescu, pot continua cu el. Cert este că rezultatele spun că nu este în regulă. Să vedem ce vrea să facă Edi, cum vede lucrurile.   

Reclamă 4 / 0/3

La echipa națională nu se pune problema de construcție. Construiești din mers. Nu ai rezultate? E greu să și construiești. Și noi am făcut plan, eu țin minte că facem plan de acum 8 ani de zile. Ne facem planuri, strategii, și uite unde am ajuns”, a declarat Victor Pițurcă, potrivit sport.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și