Închide meniul

Gafa comisă de Mihai Stoichiţă atunci când a fost întrebat ce echipe vrea în grupa României la EURO 2024!

Bogdan Stănescu Publicat: 22 noiembrie 2023, 16:38

Reclamă
Gafa comisă de Mihai Stoichiţă atunci când a fost întrebat ce echipe vrea în grupa României la EURO 2024!

Gafa comisă de Mihai Stoichiţă atunci când a fost întrebat ce echipe vrea în grupa României la EURO 2024!

Mihai Stoichiţă, în timpul unui meci / Profimedia Images

Mihai Stoichiţă a comis o gafă atunci când a fost întrebat ce echipe vrea în grupa României la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Directorul tehnic al FRF a spus că şi-ar dori ca România să întâlnească în faza grupelor Germania, Scoția și Slovacia, lucru imposibil având în vedere că Scoţia şi Slovacia sunt în aceeaşi urnă valorică, a treia.

Gafa comisă de Mihai Stoichiţă atunci când a fost întrebat ce echipe vrea în grupa României la EURO 2024!

România a rămas în urna a doua la tragerea la sorţi pentru EURO 2024, după ce a învins Elveţia în ultimul meci din Grupa I. Victoria senzaţională a tricolorilor s-a văzut în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Denis Alibec a înscris golul care i-a ridicat în picioare pe 50.000 de fani care au fost prezenţi pe Arena Naţională. Fanii au avut astfel un nou motiv de sărbătoare, după ce a obţinut calificarea la turneul final împotriva Elveţiei.

Obligaţi să nu piardă pentru a rămâne în urna a doua, jucătorii lui Edi Iordănescu şi-au îndeplinit obiectivul şi au încheiat neînvinşi grupa din preliminarii.

Reclamă

Urna 1

Germania, Portugalia, Franţa, Spania, Belgia, Anglia

Urna 2

Reclamă 4 / 0/3

Ungaria, Turcia, Danemarca, Albania, România, Austria

Urna 3

Olanda, Scoţia, Slovenia, Slovacia, Cehia, Croaţia

Urna 4

Italia, Serbia, Elveţia, 3 echipe din play-off-ul Nations League

Tragerea la sorţi va avea loc la Hamburg, pe 2 decembrie, şi va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe AS.ro. Jucătorii din naţionala României au de ce să aibă emoţii.

Cum arată „grupa morţii” pentru tricolori:

Reclamă

Cum arată grupa uşoară pentru tricolori:

Naţionala României poate ajunge să joace din nou împotriva Elveţiei, naţională cu care a obţinut 4 puncte în „dubla” din Grupa I.

România – Elveţia 1-0, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Alibec a adus o victorie uriaşă! Sărbătoare pe Arena Naţională

România – Elveţia 1-0 a fost LIVE VIDEO pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Tricolorii lui Edi Iordănescu au obţinut o victorie uriaşă pe Arena Naţională, în faţa a 55.000 de fani.  România va fi în urna a doua la tragerea la sorţi a grupelor pentru EURO 2024.

Elveţia a avut prima ocazie a meciului de pe Arena Naţională, la şutul lui Okafor, respins de Horaţiu Moldovan. Tricolorii au replicat prin lovitura liberă a lui Nicolae Stanciu, trimisă puţin peste poartă în minutul 34. Elevii lui Edward Iordănescu au deschis scorul în minutul 50, Stanciu a centrat în careu, Moruţan a recentrat şi Alibec a înscris.

După numai trei minute, Xhaka a trimis în plasa porţii noastre, dar arbitrul a anulat golul pentru că jucătorul elveţian îl faultase pe Marius Marin. Bancu a şutat puţin pe lângă poartă, în minutul 58, iar după un minut a fost imitat de Okafor. Acelaşi Okafor a şutat periculos în minutul 61, dar Horaţiu Moldovan a intervenit extraordinar aşa cum a făcut-o şi în minutul 90+6. Până la final nu s-a mai înscris şi România a învins Elveţia cu 1-0, clasându-se pe primul loc în grupa I a calificărilor pentru EURO 2024.

România: Moldovan – Rațiu, Drăgușin, Burcă, Bancu – Cicâldău, M. Marin, Stanciu – Moruțan, Alibec, Fl. Coman

Rezerve: Niță, I.Radu, Racovițan, Screciu, Pușcaș, Artean, Hagi, R. Marin, Drăguș, Olaru, Mogoș, Fl. Tănase

Selecționer: Edward Iordănescu

Elveția: Mvogo – Garcia, Akanji, Elvedi, Rodriguez – Aebischer, Xhaka – Ndoye, Shaqiri, Vargas – Okafor

Rezerve: Sommer, Raciopii, Ugrinic, Benito, Zakaria, Amdouni, Freuler, Steffen, Zeqiri, Comert, Zesiger, Schar

Selecționer: Murat Yakin

 

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova Vezi toate știrile
Citește și