Închide meniul
EXCLUSIV

George Pușcaș a analizat grupa de la EURO 2024 și crede în șansele naționalei: „Trebuie să îi facem fericiți pe suporteri”

Alex Ioniță Publicat: 4 decembrie 2023, 23:20

Reclamă
George Pușcaș a analizat grupa de la EURO 2024 și crede în șansele naționalei: Trebuie să îi facem fericiți pe suporteri”

George Pușcaș a analizat grupa de la EURO 2024 și crede în șansele naționalei. Mesajul atacantului lui Edi Iorănescu.

George Pușcaș, în timpul unui meci pentru echipa națională / Profimedia

George Pușcaș a analizat grupa de la EURO 2024 și crede în șansele naționalei. Atacantul primei reprezentative conduse de Edi Iordănescu a vorbit despre turneul final din Germania, dar și despre meciurile pe care „tricolorii” le vor juca la Campionatul European.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România și-a câștigat grupa din Preliminariile pentru EURO 2024 după 1-0 cu Elveția, meci care a fost în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Având în vedere această poziție, „tricolorii” au făcut parte din urna a 2-a la tragerea la sorți și au fost repartizați în Grupa E, alături de Belgia, Slovacia și câștigătoarea play-off-ului de pe ruta B (acolo unde se vor duela Israel, Bosnia, Ucraina și Islanda).

George Pușcaș a analizat grupa de la EURO 2024 și crede în șansele naționalei. Ce a spus despre adversarii României

Atacantul celor de la Genoa, care a avut un rol decisiv în preliminariile pentru EURO 2024 este de părere că grupa României este una echilibrată și că toate naționalele prezente în aceasta au șanse la calificarea în fazele eliminatorii ale turneului. Totodată, George Pușcaș a menționat faptul că dorește să îi facă fericiți pe suporteri și ca naționala să joace, în continuare, un fotbal bun, așa cum a făcut-o în preliminarii.

„Este o grupă echilibrată, fiecare dintre aceste echipe vor să se califice. Noi trebuie să ne concentrăm la grupul nostru, cu siguranță vom încerca să îi facem fericiți pe suporteri, să ne calificăm mai departe.

Vrem să continuăm, să fim același grup unit, să continuăm creșterea pe care am inițiat-o de câțiva ani, dar și rezultatele care ne-au ajutat și ne-au dat încredere, ca și până acum”, a spus George Pușcaș, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Chiar dacă „tricolorii” lui Edi Iordănescu au fost criticați în permanență în preliminarii, aceștia au obținut o performanță de senzație. Echipa națională a României a terminat grupa din preliminarii fără nicio înfrângere, un lucru reușit doar de câteva selecționate, care au luat parte la această întrecere, pentru a obține „biletele” pentru calificarea la Campionatul European din Germania. Este vorba despre selecționate de top din fotbalul european, precum: Franța, Anglia, Belgia și Portugalia, dar și despre prima reprezentativă din Ungaria.

Marcel Răducanu are încredere în România, înainte de EURO 2024

Marcel Răducanu este de părere că România se află într-o grupă dificilă la EURO 2024, dar are încredere în echipa naţională şi îi îndeamnă pe tricolori să facă dovedească la turneul final că au meritat să obţină această calificare:

„Eu zic că e o grupă destul de grea. Dacă stăm să ne gândim, Belgia e echipă de top, Ucraina este şi ea o echipă bună, dar dacă tot am ajuns acolo nu mai contează, trebuie să dovedim, să progresăm. Acum trebuie să arătăm că am meritat să ajungem la Campionatul European”, a declarat Marcel Răducanu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:17 Bayer Leverkusen, record FABULOS pentru istoria fotbalului. Gol în minutul 90+7 şi calificare în finala Europa League 0:00 Atalanta – Bayer Leverkusen este finala Europa League 2024! Olympiacos – Fiorentina, finala Conference League 9
mai
23:50
Martin O’Neill, prima reacţie despre oferta Rapidului: „Ştiu multe despre fotbalul românesc”. Ce a spus de Mircea Lucescu
9
mai
23:33
Cristiano Ronaldo, performanţă colosală la 39 de ani! A marcat împotriva echipei lui Florin Tănase şi a ajuns la cifre fabuloase
9
mai
23:21
Edi Iordănescu, anunţul momentului: „România rămâne în inima mea!”. A confirmat negocierile, cu o lună înainte de EURO 2024
9
mai
23:02
Sorana Cîrstea, în turul 3 de la Roma! Victorie fără emoţii pentru româncă în meciul cu Brenda Fruhvirtova
9
mai
22:41
Emmanuel Macron, anunţ despre viitorul lui Kylian Mbappe: „Am pus presiune maximă”
9
mai
22:11
„România în semifinale la EURO 2024?” Reacţia imediată a lui Mihai Stoichiţă. Meciul de care depinde soarta tricolorilor
9
mai
21:37
Jaqueline Cristian, revenire de excepţie la Roma! S-a calificat în turul 3 şi va juca contra numărului 3 WTA
9
mai
21:14
Alin Alexuc s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! La câţi sportivi a ajuns delegaţia României
Vezi toate știrile
Citește și