Închide meniul
EXCLUSIV

Marcel Răducanu are încredere în România, înainte de EURO 2024: „Eu am o senzaţie bună”. Ce sfat are pentru tricolori

Alex Masgras Publicat: 4 decembrie 2023, 14:58

Reclamă
Marcel Răducanu are încredere în România, înainte de EURO 2024: „Eu am o senzaţie bună. Ce sfat are pentru tricolori

Marcel Răducanu a analizat grupa României la EURO 2024

Marcel Răducanu, în timpul unui meci / Hepta

Marcel Răducanu are încredere în România, înainte de EURO 2024! Fostul mare jucător român este stabilit în Germania, ţara care va organiza şi turneul final din vara anului 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a obţinut calificarea de pe primul loc în preliminarii şi a picat într-o grupă cu Belgia, Slovacia și câștigătoarea play-off-ului B (Israel – Islanda/ Bosnia – Ucraina).

Marcel Răducanu are încredere în România, înainte de EURO 2024

Marcel Răducanu este de părere că România se află într-o grupă dificilă la EURO 2024, dar are încredere în echipa naţională şi îi îndeamnă pe tricolori să facă dovedească la turneul final că au meritat să obţină această calificare:

„Eu zic că e o grupă destul de grea. Dacă stăm să ne gândim, Belgia e echipă de top, Ucraina este şi ea o echipă bună, dar dacă tot am ajuns acolo nu mai contează, trebuie să dovedim, să progresăm. Acum trebuie să arătăm că am meritat să ajungem la Campionatul European”, a declarat Marcel Răducanu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

De asemenea, Marcel Răducanu a vorbit şi despre naţionala Germaniei, care trece printr-o perioadă complicată. Fostul mare jucător român crede că un amical înaintea turneului final cu Germania ar fi bun pentru români, dar se aşteaptă la schimbări, deoarece nu vede cum România ar putea trece de grupe cu un joc asemănător cu cel arătat în preliminarii, înaintea ultimelor două partide, cu Israel şi Elveţia:

Reclamă

„Nici nemţii nu au uşor, bine că s-au calificat direct, ca ţară organizatoare, că nu cred că se calificau.

Ar fi o chestie foarte bună să jucăm înainte de Campionatul European un meci amical, să vedem unde suntem noi şi ei la fel. Ne-am bucura cu toţii să trecem de grupe, dar o să fie greu. Eu am o senzaţie bună pentru că îmi dau seama că jucătorii vor să dovedească şi ei, ca să prindă contracte afară.

Cu echipele mai puternice cred că se mobilizează mai bine decât cu echipele mai mici, fără valoare. Aţi văzut ce greu a fost, ne-am calificat cu un joc sărac. Ultimele două meciuri au fost ok. Dar acolo nu ajunge cu ce am jucat, cu ce am arătat”, a mai spus Marcel Răducanu.

Reclamă 4 / 0/3

Ianis Hagi, reacţie clară după tragerea la sorţi a grupelor EURO 2024

Ianis Hagi a transmis un mesaj de luptă şi a declarat că vrea să se califice alături de România în optimile Campionatului European. Internaţionalul român a declarat că fiecare echipă care a obţinut biletele pentru EURO 2024 este una puternică, însă nu se teme înaintea meciurilor din grupă.

„Ne vom lupta de la egal la egal cu fiecare echipă din grupă! Vrem să ne calificăm mai departe, dar fără să ne subestimăm adversarii. Suntem la Campionatul European, iar fiecare echipă care este aici și-a câștigat dreptul prin muncă!”, a declarat Ianis Hagi, conform frf.ro.

De asemenea, şi Radu Drăguşin a comentat grupa României de la EURO 2024. Fundaşul celor de la Genoa a declarat că va merge în Germania doar cu gândul la optimi.

„O grupă care ne dă speranțe mari, o să mergem în Germania foarte încrezători și doar cu gândul de a trece mai departe de faza grupelor. Este Campionatul European, sunt prezente cele mai bune echipe din Europa! Orice se poate întâmpla, iar eu am încredere că împreună o să obținem rezultatele pe care noi ni le dorim”, a spus şi Radu Drăguşin, conform aceleiaşi surse citate mai sus.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:01 PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY. Restanţa care poate decide titlul 13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 13:12 „Ar fi o lovitură colosală!” Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu: „Rapid ar deveni o forţă!” 13:11 Christian Horner, anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes 12:50 EXCLUSIVReacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat de transferul iminent al lui Florinel Coman 12:10 FotoIon Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie 11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor Vezi toate știrile
Citește și