Închide meniul

Germania – România | Andrei Burcă a făcut tactica în avion pentru meciul cu „maşinăria de goluri” a lui Hansi Flick: „Doar aşa putem nivela diferenţa de valoare!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 octombrie 2021, 11:09

Germania – România | Andrei Burcă a făcut tactica în avion pentru meciul cu „maşinăria de goluri a lui Hansi Flick: „Doar aşa putem nivela diferenţa de valoare!

Andrei Burcă a făcut tactica pentru partida cu Germania în avion

Captură frf.ro

În meciul tur de pe Arena Naţională, nemţii s-au impus la limită, scor 1-0. Florin Niţă a făcut atunci un meci uriaş şi a limitat proporţiile scorului. Andrei Burcă speră ca Niţă să repete isprava de pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Burcă a făcut tactica în avion pentru Germania – România

Suntem conştienţi că o să ne aştepte o partidă dificilă împotriva unei echipe de top a lumii,nu doar a Europei. Din punctul meu de vedere, la fiecare turneu final pleacă printre favorite la câştigarea trofeului. Noi trebuie să fim o echipă în adevăratul sens al cuvântului, să fim un grup unit pentru că doar aşa putem nivela diferenţa de valoare. Suntem conştienţi de valoarea lor, trebuie să dăm totul pe teren şi la final să ne uităm unii în ochii altora şi să ştim că am lăsat fiecare de fărâmă de energie pe teren.

A doua repriză a fost dificilă, au avut foarte multe situaţii de poartă, Ţache a fost senzaţional în acea partidă.Trebuie să îi ţinem cât mai departe de poarta noastră dar, în acelaşi timp, trebuie să jucăm şi fotbal„, a spus Andrei Burcă într-un interviu acordat frf.ro, chiar în avion.

Lotul lui Mirel Rădoi pentru meciurile cu Germania şi Armenia, din preliminariile pentru CM 2022

Mirel Rădoi a anunţat lotul jucătorilor convocaţi pentru super-meciurile cu Germania şi Armenia, din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022. Mirel Rădoi a anunţat lotul jucătorilor convocaţi pentru super-meciurile cu Germania şi Armenia, din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022.

Portari: Marian Aioani (Farul Constanța, 0/0), Horațiu Moldovan (FC Rapid 1923, 0/0), Florin Niță (Sparta Praga/Cehia, 9/0), Andrei Vlad (FCSB, 1/0);

Reclamă

Fundași: Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 19/0), Andrei Burcă (CFR Cluj, 6/0), Vlad Chiricheș (Sassuolo/Italia, 66/0), Cristian Manea (CFR Cluj, 12/2), Ionuț Nedelcearu (Crotone/Italia, 18/2), Andrei Rațiu (Huesca/Spania, 2/0), Adrian Rus (Fehervar/Ungaria, 8/0), Alin Toșca (Gaziantep F.K./Turcia, 26/1);

Mijlocași: Alexandru Albu (FC Rapid 1923, 0/0), Alexandru Cicâldău (Galatasaray/Turcia, 17/2), Andrei Cordea (FCSB, 2/0), Ianis Hagi (Glasgow Rangers/Scoția, 20/1), Răzvan Marin (Cagliari/Italia, 33/2), Alexandru Maxim (Gaziantep F.K./Turcia, 48/6), Valentin Mihăilă (Parma/Italia, 3/1), Alexandru Mitriță (PAOK/Grecia, 14/2), Olimpiu Moruțan (Galatasaray/Turcia, 0/0), Dragoș Nedelcu (Fortuna Dusseldorf/Germania, 4/0), Nicolae Stanciu (Slavia Praga/Cehia, 50/11);

Atacanți: Andrei Ivan (Universitatea Craiova, 9/1), Claudiu Keșeru (FCSB, 44/13), George Pușcaș (Reading/Anglia, 23/8).

Reclamă 4 / 0/3

Programul naționalei României

România mai are de disputat patru meciuri în preliminariile pentru Mondialul din 2022, care va avea loc în Qatar.

Recomandări
  • Germania – România se joacă la Hamburg
  • Ce a spus Andrei Burcă în avion

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase! 23:55 VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal 23:54 FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate 23:41 AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina” 23:27 EXCLUSIV„Trenul ar trebui să se mai oprească!” Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024! 23:10 „Normal că m-aș întoarce!” Dan Petrescu a cerut o revenire de senzație la CFR Cluj, iar jucătorul a reacționat imediat! 22:52 Florin Prunea, reproș pentru Victor Angelescu pe „tema Marius Șumudică”! Ce i-a spus acționarului minoritar de la Rapid 22:44 Visul de Champions League al lui Gigi Becali, spulberat deja de Iosif Rotariu: „Lotul FCSB-ului este subţire valoric şi numeric!” 22:29 „Și calul aleargă!” Mircea Rednic sare cu prime și are un plan „diabolic”, pentru a-i păstra pe jucătorii împrumutați de la Rapid 22:16 Bernadette Szocs luptă cu cele mai bune jucătoare de tenis de masă la Saudi Smash 2024 (1-11 mai, AntenaPLAY) Vezi toate știrile
Citește și