Închide meniul

Germania – România | Mirel Rădoi, criticat dur înainte de meciul de la Hamburg: „Doar după catastrofe mari se întâmpla asta”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 octombrie 2021, 21:30

Germania – România | Mirel Rădoi, criticat dur înainte de meciul de la Hamburg: „Doar după catastrofe mari se întâmpla asta

Germania - România | Mirel Rădoi, criticat dur înainte de meciul de la Hamburg

Hepta

„Dacă la germani sunt schimbări, ce să mai spunem de noi? De când mă uit la echipa națională a României, doar după catastrofe mari se întâmpla asta. Sunt 11 jucători noi față de ultima convocare. Să aduci 11 jucători la nici 30 de zile de la ultima convocare… Să schimbi 11 jucători… Ce facem, selecție la echipa națională?

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În mod normal, o echipă națională puternică trebuie să aibă un nucleu de 10-12 jucători care să fie mereu convocați. În jurul lor să aduci jucătorii cei mai în formă ai momentului. Așa, tot schimbând”, a spus Dinu Gheorghe, conform prosport.ro.

Germania – România | Nemţii, pregătiţi să facă spectacol contra tricolorilor

Antonio Rudiger susţine că Germania vrea să continue seria rezultatelor spectaculoase, în Grupa J. În septembrie, nemţii au marcat 12 goluri şi nu au primit niciunul.

„Vrem să încântăm publicul de la Hamburg cu un fotbal ofensiv şi vrem să-i atragem pe toţi fanii naţionalei. Flick este predestinat să unească o echipă”, a spus Rudiger, citat de presa din Germania.

Germania e prima în Grupa J a preliminariilor CM 2022

Germania a bătut-o pe România în tur cu 1-0 şi vine după o lună septembrie excelentă, cu 3 victorii, 2-0 cu Liechtenstein, 6-0 cu Armenia şi 4-0 cu Islanda. Nemţii sunt primii în Grupa J, cu 15 puncte după 6 partide. Tricolorii sunt pe 3, cu 10 puncte.

Reclamă

„Vrem să ne întoarcem unde am rămas în septembrie. E vorba acum de detalii mai fine. Vrem ca meciurile următoare să jucăm şi mai bine”, a comentat şi Jonas Hofmann, jucătorul Borussiei Monchengladbach.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
Vezi toate știrile
Citește și