Închide meniul

Germania – România | Nemţii vor să ne rupă plasa la Hamburg. „Vrem să încântăm publicul”. Cea mai mare diferenţă dintre cele două echipe

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 octombrie 2021, 20:16

Germania – România | Nemţii vor să ne rupă plasa la Hamburg. „Vrem să încântăm publicul. Cea mai mare diferenţă dintre cele două echipe

Germania - România | Nemţii vor să ne rupă plasa la Hamburg. "Vrem să încântăm publicul"

Profimediaimages

„Vrem să încântăm publicul de la Hamburg cu un fotbal ofensiv şi vrem să-i atragem pe toţi fanii naţionalei. Flick este predestinat să unească o echipă”, a spus Rudiger, citat de presa din Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Germania – România, vineri, de la 21:45

Germania a bătut-o pe România în tur cu 1-0 şi vine după o lună septembrie excelentă, cu 3 victorii, 2-0 cu Liechtenstein, 6-0 cu Armenia şi 4-0 cu Islanda. Nemţii sunt primii în Grupa J, cu 15 puncte după 6 partide. Tricolorii sunt pe 3, cu 10 puncte.

„Vrem să ne întoarcem unde am rămas în septembrie. E vorba acum de detalii mai fine. Vrem ca meciurile următoare să jucăm şi mai bine”, a comentat şi Jonas Hofmann, jucătorul Borussiei Monchengladbach.

Răzvan Marin îi avertizează pe nemţi înainte de Germania-România

Răzvan Marin îi avertizează pe nemţi înainte de Germania-România. Mijlocaşul este convins că echipa naţională poate pleca cu un punct de la Hamburg.

„Sunt convins că putem face un joc bun cu Germania și putem pleca acasă cu un punct. Avem o mulțime de jucători care sunt într-o formă de top și am avut mai mult timp să ne antrenăm împreună comparativ cu ultimele câteva meciuri. Acest lucru îmi dă speranță.

Reclamă

Meciul cu Armenia va fi un meci extrem de important pentru clasamentul grupei noastre, dar nu va fi decisiv. După tot ce s-a întâmplat până acum în grupă, cred că orice echipă poate câștiga sau pierde puncte, indiferent cu cine ar juca. Macedonia de Nord a câștigat meciul cu Germania. Noi am pierdut în Armenia, dar am câștigat în Islanda. Nu cred că vom afla ce echipă va ajunge în play-off, decât la finalul grupelor”, a spus Răzvan Marin în cadrul unui interviu pentru FIFA.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor Vezi toate știrile
Citește și