Închide meniul

Germania – România | Starul nemților care îl sperie cel mai mult pe Mircea Lucescu. „E o mașinărie!” Ce sfaturi prețioase i-a dat lui Mirel Rădoi

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 7 octombrie 2021, 22:42

Germania – România | Starul nemților care îl sperie cel mai mult pe Mircea Lucescu. „E o mașinărie! Ce sfaturi prețioase i-a dat lui Mirel Rădoi

Mircea Lucescu, înainte de Germania - România

Profimediaimages

Mircea Lucescu l-a întâlnit pe Kimmich recent, în meciul Bayern Munchen – Dinamo Kiev 5-0, din Liga Campionilor. În opinia lui „Il Luce”, mijlocașul german este unul dintre cei mai buni jucători din lume și un maestru al paselor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Germania – România | Mircea Lucescu: „Kimmich e o mașinărie!”

„Cel mai important om la Bayern și la națională e Kimmich. Distribuie mingi ca o mașinărie și a ajuns la un procentaj de reușită de 98 la sută! Sigur, la reprezentativă e altceva, nu funcționează aceleași automatisme, poate nu e nici aceeași consistență sau organizare ca la club, dar asta nu face mai puțin dificil pentru noi meciul de la Hamburg”, a spus Mircea Lucescu, potrivit playsport.ro.

Joshua Kimmich are o cotă uriașă, 90 de milioane de euro. În acest sezon, are deja trei goluri și patru assist-uri pentru Bayern Munchen. La naționala Germaniei, Kimmich are 62 de selecții.

În plus, jucătorul de 26 de ani este unul dintre cei mai versatili din lume. Kimmich joacă fără probleme pe orice post la mijlocul terenului, dar și în flancul drept al apărării.

Mircea Lucescu, sfaturi prețioase pentru Mirel Rădoi

Cu Hansi Flick pe bancă, Germania este o adevărată mașină de goluri, având 12 reușite în doar patru meciuri. Cu toate acestea, Mircea Lucescu crede că o tactică ultra-defensivă ar fi falimentară pentru România și l-a sfătuit pe Rădoi să abordeze meciul curajos.

Reclamă

„Important e să nu le dai voie să se desfășoare ofensiv, capitol la care excelează. Asta înseamnă o bună organizare defensivă. Dacă îi blocăm, dacă suntem arțăgoși, îi obligăm să vină la construcție cu oameni suplimentari din linia a doua sau a treia și așa ai o șansă să-i prinzi pe contre. Noi am scăpat de vreo cinci ori la Munchen, o dată chiar trei contra unu!

Nu e în regulă să vrem doar să nu luăm multe. O organizare inteligentă pe defensivă îți dă uneori impresia că vrei să nu iei multe goluri, dar e o interpretare eronată de obicei. Inteligent înseamnă să-l aduci pe adversar în situația să greșească”, a mai spus Mircea Lucescu.

Germania a bătut-o pe România în tur cu 1-0 şi vine după o lună septembrie excelentă, cu 3 victorii, 2-0 cu Liechtenstein, 6-0 cu Armenia şi 4-0 cu Islanda. Nemţii sunt primii în Grupa J, cu 15 puncte după 6 partide.

Reclamă 4 / 0/3

De cealaltă parte, tricolorii sunt pe 3, cu 10 puncte. România, în luna septembrie, le-a învins pe Islanda și Liechtenstein, 2-0 pe amândouă, și a făcut o remiză albă cu Macedonia de Nord.

După meciul cu Germania, pentru România urmează un meci crucial cu Armenia, ocupanta din acest moment a locului secund, care merge la baraj. În tur, tricolorii au pierdut rușinos la Erevan, scor 2-3.

Recomandări
  • Starul nemților care îl sperie cel mai mult pe Mircea Lucescu
  • Ce sfaturi prețioase i-a dat lui Mirel Rădoi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și