Închide meniul
EXCLUSIV

Giani Kiriță, discurs dur după declarațiile lui Olimpiu Moruțan: „Trebuie educat, de asta se comportă așa”

Alex Ioniță Publicat: 14 septembrie 2023, 18:29

Reclamă
Giani Kiriță, discurs dur după declarațiile lui Olimpiu Moruțan: Trebuie educat, de asta se comportă așa”

Giani Kiriță, discurs dur după declarațiile lui Olimpiu Moruțan

Giani Kiriță, în timpul unui interviu / AntenaSport

Giani Kiriță, discurs dur după declarațiile lui Olimpiu Moruțan. Fostul dinamovist a vorbit despre discursul „tricolorului”, de la finalul partidei dintre România și Kosovo, care a avut loc pe Arena Națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul dintre România și Kosovo s-a încheiat cu scorul de 2-0, grație golurilor marcate de Stanciu și Mihăilă. Astfel, selecționata condusă de Edi Iordănescu rămâne neînvinsă în Grupa I a preliminariilor pentru EURO 2024. Partida a fost în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Giani Kiriță discurs dur după declarațiile lui Olimpiu Moruțan. Fostul internațional nu înțelege ieșirea mijlocașului

Giani Kiriță a vorbit despre discursul lui Olimpiu Moruțan, de la finalul partidei dintre România și Israel. Fostul dinamovist este de părere că un jucător al echipei naționale nu poate avea astfel de reații, chiar dacă este criticat. De asemenea, Kiriță a vorbit și despre șansele de calificare ale echipei naționale la Campionatul European din 2024.

„Trebuie educat, de când vin la echipa națională jucătorii vin să joace pentru ei și după pentru suporteri, pe care trebuie să îi respecte. Nu să vină la națională doar de dragul de a veni. Din păcate la ora acutală acesta este lotul, alții mai buni nu avem, poate de aceea se comportă așa. Nu trebuie să ai astfel de ieșiri.

Am trăit meciul cu Kosovo cu sufletul la gură, am trăit pentru România, importantă este victoria și importantă este calificarea. Nu contează cum ne calificăm, putem să jucăm prost, dar să câștigăm, noi avem nevoie de o calificare.

Reclamă

Nu suntem încă calificați, mai avem nevoie de puncte. Trebuie să tratăm cu seriozitate fiecare meci”, a spus Giani Kiriță, într-un interviu pentru AS.ro.

În momentul de față, „tricolorii” lui Edi Iordănescu se află pe locul al 2-lea în Grupa I a preliminariilor pentru Campionatul European din 2024. Pe primul loc este Elveția, cu 14 puncte, în timp ce prima reprezentativă a României are 12 puncte. Locul al 3-lea este ocupat de Israel, cu 11 puncte. Pe locurile 4 și 5 se află Belarus și Kosovo, ambele cu câte 4 puncte. Ultima poziție este ocupată de Andorra, selecționată care a obținut doar 2 puncte în această campanie de calificare.

Olimpiu Moruţan, după România – Kosovo 2-0

„Trebuie să jucăm tiki-taka cum că place vouă. Mă bucur că am câștigat. Important e să jucăm ce vă place vouă. Am avut un om în plus, am mers peste ei. Ne doream victoria, asta e clar. Am fost puțin supărat, dar mă bucur că s-a reluat meciul.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă se oprea meciul, nu mai aveam ce să facem. Mergeam la cabine și asta era soarta meciului. Vom vedea la meciurile următoare ce vom face. Lumea nu ne vede calificați, suntem jucători slabi, dar noi încercăm să dăm totul.

Toată lumea ne critică, normal că suntem slabi, nu? Am jucat prost cu Israel, deci suntem slabi. Ne bucurăm că am câștigat acum. Am văzut și noi că nu am jucam bine. Am revăzut și acum ne-a ieșit jocul. Dacă suntem slabi, mergem mai departe. Așa cum suntem, vrem să ne calificăm la EURO!”, a spus Moruţan, după meci.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și