Închide meniul

Olimpiu Moruţan, după România – Kosovo 2-0: „Trebuie să jucăm tiki-taka cum că place vouă”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 13 septembrie 2023, 13:49

Olimpiu Moruţan, după România – Kosovo 2-0: „Trebuie să jucăm tiki-taka cum că place vouă

Olimpiu Moruţan a transmis un mesaj de mobilizare înaintea "dublei" cu Belarus şi Andorra

Olimpiu Moruţan, în timpul unui meci / Profimedia Images

Olimpiu Moruţan a avut o serie de declaraţii arogante după România – Kosovo 2-0, meci în care a fost implicat în ambele goluri marcate de tricolori, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Trebuie să jucăm tiki-taka cum că place vouă. Mă bucur că am câștigat. Important e să jucăm ce vă place vouă. Am avut un om în plus, am mers peste ei. Ne doream victoria, asta e clar. Am fost puțin supărat, dar mă bucur că s-a reluat meciul.

Olimpiu Moruţan, după România – Kosovo 2-0

Dacă se oprea meciul, nu mai aveam ce să facem. Mergeam la cabine și asta era soarta meciului. Vom vedea la meciurile următoare ce vom face. Lumea nu ne vede calificați, suntem jucători slabi, dar noi încercăm să dăm totul.

Toată lumea ne critică, normal că suntem slabi, nu? Am jucat prost cu Israel, deci suntem slabi. Ne bucurăm că am câștigat acum. Am văzut și noi că nu am jucam bine. Am revăzut și acum ne-a ieșit jocul. Dacă suntem slabi, mergem mai departe. Așa cum suntem, vrem să ne calificăm la EURO!”, a spus Moruţan, după meci.

Cornel Dinu, atacuri în rafală la adresa lui Edi Iordănescu

Cornel Dinu a lansat noi atacuri în rafală la adresa lui Edi Iordănescu, chiar și după România – Kosovo, scor 2-0, din preliminariile EURO 2024. Fostul internațional român a dat de pământ cu selecționerul tricolorilor.

Reclamă

„Procurorul” a pus tunurile pe Edi Iordănescu, cu toate că România a reușit să se mențină pe locul secund în grupa I. Nicolae Stanciu a marcat în minutul 83, iar Valentin Mihăilă a majorat scorul în minutul 90+3 al meciului care a fost în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

„Am văzut că se vorbea de destin, de felul în care de fiecare dată trebuie să ne chinuim ca să câștigăm în ultimii 2 ani de când a venit Edi la echipa națională. Am văzut că a avut o replică la meciul celălalt interesantă, un fel de parafrazare a lui Cioran. Cioran spunea la Paris: ‘Nenorocul e destinul nostru’. Iar el spune: ‘Destinul nostru e să ne chinuim’. Măi Edi, stai puțin, nu e chiar destinul nostru. În fotbal tu ne chinui pe noi de vreo doi ani. Nu are nicio legătură cu destinul neamului românesc.

Cel care ne chinuie ești tu! Nu am pierdut 5 jocuri în seria asta care aduce foarte mult cu cea din 2016 a lui tăticul lui, cu Grecia, Irlanda, cu Feroe, cu Ungaria și Finlanda și nu am reușit să ne calificăm. Era la fel și ușoară atunci. În 2016 aveam și echipă mai bună decât acum.

Reclamă 4 / 0/3

E o încercare de cinism la adresa a foarte multor cunoscători de fotbal. În primul rând este un cinism din partea lui, pus și simplu… știm că nu este pregătit pentru nivelul la care a ajuns, cum a ajuns… când începi cu 4-5 jucători care nu sunt de acolo, în termeni populari, ai mari probleme în câștigarea jocului. Văzându-l pe Screciu că îl folosește de la început, avându-i pe Băluță, pe Olaru.

Culmea cinismului, care este sfidător după părerea mea, arată foarte multă încăpățânare, este apariția din nou a lui Pușcaș, cu ondulările pe cap, care de data asta nu a avut nici ocazia cu Israelul. Nu a contat!

Dacă nu se încetează cu încăpățânarea asta și cu a dovedi că nu are pregătirea necesară Edi pentru a pregăti echipa națională și nici nu îl recomanda nimic să ajungă până aici, problemele vor fi destul de delicate.„, a declarat Cornel Dinu la fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
Vezi toate știrile
Citește și